Familjenannorlunda
Hejsan! Är en 25årig mamma som lever med min sambo o våra 3 barn. Sambon har 2 sen tidigare så vi är några i familjen, läs gärna hur jag tar mej igenom dagarna


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-05-20 - BYTT BLOGGSIDA!!!
JA MINA VÄNNER!!! NU HAR JAG BYTT BLOGGSIDA SÅ NU KAN NI FÖLJA MEJ PÅ:urellensliv.blogspot.comKOM GÄRNA IN DIT O FORTSÄTT LÄSA OM MITT LIV =)....

2011-05-19 - en helt vanlig dag
Har inte varit en sån händelserik dag idag inte. Tog mej en promenix efter att jag hade lämnat barnen, mötte på Tezz o gick vidare till Jeanette. Hennes katt hade fått kattungar så jag var direkt där..

2011-05-18 - ett snabbt inlägg
Jobb intervjun gick jättebra o jag ska börja som timanställd till att börja med, så får vi se senare då.. men ja jag ska försöka söka andra jobb oxå så får vi väl se. Teamledaren verka hur jävla..

2011-05-17 - Mycket som ska göras
God dagens på er..Igår hade jag väldigt svårt att somna,hade så hemkst mycket att tänka på., speciellt inför morgondagen o de är en hel del som ska göras frams till imorgon oxå. Men jag har fixat 1 av..

2011-05-16 - Såååååå glad just nu
ååå jag är så glad, så himla glad just nu =D!!! Jag ringde angående ett jobb på eftermiddan idag o vet ni? jag ska på arbetsintervju på onsdag klockan 11.. ååå jag är så nervös men ändå så jävla glad...

2011-05-15 - söndag idag va?
Det är söndag o mina älskade barn har äntligen kommit hem igen!! saknat dom så mycket, har varit så tomt utan dom även fast bonusbarnen har varit här. Igår lärde sej Julia att cykla utan stödhjul. Vi..

2011-05-14 - Bella Bus
Detta är min fina BellaBus!!! eller ja hon är ju inte min, men hon är min när vi är ute o går ;)...

2011-05-14 - saknar mina älsklingar
Mulet väder idag, dystert ju. Igår kom Pappa/morfar o hämtade Adrian o Michelle.. de var en stressig dag för en annan igår o jag kände mej totalförvirrad hela dagen..Men dom kom iväg med allt som..

2011-05-12 - Sommar Sommar o en jävla massa fika =D!!!!
Ja nu blire glapp igen då! Men Det är sommar väder ute o jag njuter varje sekund av denna härliga värmen ju =).I måndags var jag o flickorna till Märlarsjukhuset med Joleene för rutinkontroll. Allting..

2011-05-09 - jävla krångel
Ja nu ska Blogg.se vara fixat... hoppas FAAAN på de..Nu tänker inte skriva om helgen fler gånger hahahamen en skön helg i alla fall hade vi... sätter in några bilder bara så får de duga sen =)Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se