Familjenefternamn
Det är vi! Familjen med tre efternamn, fyra viljor, mäklaren, tonåringen, bebisen och så jag. Ja, jag som varvar glädje med trötthet och en sådan stor lycka över livet! Min blogg bjuder på glimtar ur vårt liv, sett från MIN synvinkel. :)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-10-27 - Haha!
Det är jag och Jonas Gardell! :- ))

2013-10-26 - Virr varr!
Just nu händer det en hel del här hemma hos oss.Saker som är svåra att gå in på och som jag såklart inte vill gå in på. Privata saker som vi håller på att gå igenom och som behöver förbli vara..

2013-10-15 - Mitt-i-fotbollen-inlägg
Denna värmer huset just nu! Smidigt att blogga från baddan. Bara att knäppa en bild och tjoff in på bloggen. Idag blev det styrketräning. Körde igenom hela kroppen. Så imorgon är det vilo dag för mig...

2013-10-13 - Heeej! Nu blev ni allt chockade va!?
Jo, det är sant, jag är tillbaka!!! :))) Hösten är här nu med allt vad det innebär! Ja ni vet ju hur jag är. Jag går här och sopar på framsidan för att jag inte vill ha alla löven som bara ligger och..

2013-07-28 - Såg att det var ett tag sedan! :)
Först tänkte jag skriva att vi är mitt inne i vår semster, men det är inte riktig sanning. :) Vi har EN vecka kvar bara, så vi kan väl kalla slutfasen. Fast jag vill inte riktigt känna så, då faktiskt..

2013-07-02 - Detta trodde inte ens jag!
Jag kunde väl föreställa mig att det skulle bli fint i gäststugan, men aldrig att det skulle bli så fint! Så mysigt och så inbjudande. I skrivandets stund sitter Paula och två kompisar till där nere..

2013-06-29 - Nu ska ni få se ett projekt...
som varit igång ett tag. Men först våra nya gardiner i vardagsrummet. Jag och Linda stack till Ikea för att förnya våra hem lite grann. Köpte lite gardiner och annat smått och gott. Så här stor..

2013-06-24 - Vad är det som händer?
Varför har de aldrig hittat sig själva utan måste söka meningen med livet på gamla dar? Ja, jag pratar om mor - och farmödrar! Egentligen hade jag inte alls tänkt skriva om detta, men jag kan inte..

2013-06-10 - Håll i hatten!
Här kommer de nya möblerna! :)) Det blev inga vita, då vi efter mycket övervägande fram och tillbaka insåg att vi faktiskt inte bor i ett museum och vi vill kunna röra oss fritt (både barn och vuxna)...

2013-06-05 - Något fattas!
Vad? ;)) SÅLDA!!! Nu blir det lite nytt! Jag har ju en dröm matgrupp...men den är alldeles för dyr! Jag hittade det i ett hus som var/är till salu någonstans här i landet. :)) Dock hittar jag inte..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se