Fantasiskt Kaos
Fyrabarnsmor som är Drottning i Stökriket med otroligt mycket kärlek och roligheter omkring sig. Det är både alldeles underbart och fullständigt gräsligt att ha fyra barn, ibland samtidigt.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-10-01 - En dag att vara krasslig på...
Förändringar o alla möjliga känslor invärtes o veckan. Mycket att hantera och då är det klart som korvspad att Kaosmodern får en släng av förkylning...

2017-09-24 - Förändringens vindar blåser...
Kaosfamiljen har fixat köket efter att i 14 år bott med ett seriöst litet kylskåp o låga köksbänkar (alla utom Kaosmamnan börjar vara riktigt långa o..

2017-05-22 - Galna maj..
Fotbollen har dragit igång med oanad styrka, jobb och samtidigt final i universitetsstudier och avslutningar på en massa andra vintersaker. Kylskåpet börjar hålla samma temp..

2017-02-22 - Släkten komma o släkten går
En av de mest kärleksfulla människor jag känner är på väg bort. Morfar Sture. Född i mitten av en ungskock på 11 barn för 88 år sedan. Hildur o Johans..

2017-02-14 - Har Kaosmodern blivit ett trygghetstroll?
Det där med förändring kan ju lekande lätt skrämma livet ur en märker man. I förra veckan var jag i flera faser av Prochaskas förändringshjul...

2017-02-07 - Det där med teknik...
Jag har alltid tillhört den där delen av samhället som får hjulen att snurra. Inte för att jag shoppar mycket utan för att jag har talang för att paja saker. Inte..

2017-01-31 - Ibland är det rätt att skolka...
Åkte med sju bussen till den där stora staden där universitetet bor. Tanken var att det skulle vara föreläsning hela morgonen men jag gav upp efter första passet...

2017-01-30 - Senaste nytt från Kaosfamiljen
Lillasyster läser o har gjort om hela sitt rum till en kreativ kartongverkstad där hon pysslar o läser. Blippar mycket med telefonen. Mannen jobbar på. Han och Lillebror kör..

2017-01-03 - Lov-ungar...
Storebror har flyttat hem o alla barnen har lov. Kaosföräldrarna jobbar. Innebär så klart att barnen vrider på dygnet, spelar dator o blippar på mobilerna tills..

2016-12-27 - Nu är glada julen slut...
För mig i alla fall som jobbat sedan i tisdags. Mannen o barnen har lov. Kan inte låta bli att förundras över vilken märklig företeelse julen egentligen är. Den..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se