Fd Ensamma Mamman
Mitt liv med två ungar, 10 diagnoser, en 2 meters sambo och en galen hund!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-19 - Förändringens vindar...
Om någon månad fyller bloggen 12 år, 10 av dem har jag haft den här på Blogger. Nu är det dax att flytta... till egen domän! Efter mycket om och men och långt funderande så bestämde jag mej för..

2018-02-19 - Matsedel v 8
Vecka 8 är här och ni som har skolbarn har kanske sportlov eller laddar inför det. Vet ni hur skönt det är att slippa tänka på sånt? Jag har ingen koll på veckor alls längre och har bara koll på..

2018-02-15 - Obehaglig till mods på Alla Hjärtans dag
Ända fram till 2008 avskydde jag Alla Hjärtans dag. Det var en dag förknippad med ensamhet och utanförskap. Nyårsafton och midsommarafton hörde också till den kategorin dagar. Alla hade någon att fira..

2018-02-13 - Vinn teaterbiljetter
Bloggen fyller snart 12 år och imorrn är det Alla Hjärtans dag, klart vi ska fira! Därför kör jag igång  en ganska kort tävling, med ett kanonpris!!! Vinsten är två biljetter till musikalen The..

2018-02-12 - Matsedel v 7
Nu väntar en betydligt lugnare period för mej, då jag kan koncentrera mej på mej själv lite mer. Ju närmare våren vi kommer desto lättare blir det för mej att vara lite mer hälsosam. Enligt..

2018-02-10 - Äntligen är det över!
Januari är en minst sagt körig månad. Jag fyller år då och det är ju kul, men det är inte bara jag som fyller år då... det börjar med Martin, sen är det min storebror, sen min mamma och min yngste son..

2018-02-09 - En viktig superhjälte
Jag vill gärna påstå att jag är ganska fördomsfri, ändå vet jag att vi alla har fördomar mot en massa saker. Men något jag verkligen tror på är alla människor lika värde och rätt och särskilt rätten..

2018-02-06 - Trenderna 2018 - enligt TrendStefan
Jag ligger lite efter och har missat att berätta om Stora Trenddagen som gick av stapeln i mitten av januari. Stora Trenddagen är dagen då trendgurun Stefan Nilsson berättar allt om årets trender. Det..

2018-02-05 - Matsedel v 6
Nu har det gått 5 veckor av det nya året, den 6:e har precis börjat. Det är nu det brukar börja bli svårt för den som tog tag i sitt nya liv vid nyår. Vikten rasar inte längre, man är inte lika..

2018-02-04 - Med skratt kommer man långt
2008Idag är det exakt tio år sedan Martin och jag kom överens om att bli ett par. Det var faktiskt så. Vi hade känt varandra länge och under de senaste veckorna kommit varandra närmare och blivit lite..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se