Förväntansfull
Jag är en 23årig tjej från sundsvall som tillsammans med världens bästa sambo väntar vårat första barn, här skriver jag om allt som händer i mitt liv, min vardag, min pappas kamp att komma tillbaka från en stor hjärnblödning, och natruligtvis lite om graviditeten ;) Enjoy!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-04-07 - NYSTART!
Numera finns jag på http://malinlundberg.blogg.se! Hoppas ni hänger med:)

2013-04-06 - Nystart!
Inom en kort framtid kommer jag att stänga ner den här bloggen! Bara jag hunnit skriva ner all information som jag vill ha kvar, viktiga datum osv! Men jag har insett att bloggandet är en del av mig..

2013-03-31 - Vilken helg!
Har massa jobb med bloggen nu, måste gå igenom nästan allt. för att kolla lite datum, när mayas tänder kom osv. För att sedan spara det i en bok till henne. har ju använt bloggen som ett..

2013-03-27 - Det finns så sjuka människor!
“HJÄLP!!!! DENNA MÄNNISKA HAR TAGIT MIN SONS BILDER OCH PÅSTÅR ATT DET ÄR HANS . DETTA HAR PÅGÅTT I 1 ÅR OCH POLISEN GÖR INGET ! NU BER JAG ER DELA DETTA SÅ DET KOMMER FRAM VEM PERSONEN ÄR! DELA..

2013-03-27 - Onsdag
Dagens träningspass är avklarat och nu håller jag på att göra mig klar medan Maya vilar:) vi ska till Jenny och inez idag!  Måste ju se hur dom har det i huset sedan dom flyttade:) Ikväll tänkte jag..

2013-03-26 - Tisdag
5.00 va vi vakna imorse, men Maya sov hon? Fel och somna om? Kan bero på att både jag och Emil somnade 20.30 igår:P Va så jävla trötta så vi hoppade över Ullared och dök i säng och somnade på studs...

2013-03-25 - Trasiga datorer=dålig uppdatering
Eftersom våra datorer lever ett eget liv så har bloggen blivit lite lidande. Blir tokig av att skriva på telefonen så därför blir det inte så mycket av! Emils dator är på bättringsvägen så snart är..

2013-03-24 - Bakis?
Efter en sen kväll och halvtaskig natt så känner jag mig nästan Bakis.  Trött och seg i huvet. (Jag är inte Bakis,  bara känns så) Maya har vaknat minst 1 gång i timmen och gallskrikit:( eller vaknat..

2013-03-23 - Tröttaste
Helt slut i kroppen och huvudet efter en asbra dag!  Hämtade upp emelie och Olle så for vi till huljen och körde lite skoter och surrade:) Hur trevligt som helst! Maya sov som en stock i vagnen efter..

2013-03-22 - FredagsMys!
Sjukt besviken över min insats på gymmet idag. Känner mig så besviken på mig själv! Aja,  nya tag imorgon bitti! Då är det 1 timme kondition som gäller. Nu ska jag och emelie käka popcorn och nya..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se