Fotohella
En 3 barnsmammas vardag med allt vad det innebär. Min dagbok där jag skriver om mig, barnen, roliga event, tips, tävlingar och ett recept då och då :-)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-22 - Lugn!


2021-03-28 - Mio goes Instagram


2021-03-26 - Bruders!
I dessa märkliga tider vi lever i nu där man inte ska träffa folk, inte vara nära. Och använda munskydd och ja ni fattar. Det är enligt mig såå viktigt att få umgås med dem man ”får” umgås..

2021-03-07 - Picknick i skogen
Sportlovet är över för denna gång. Vi tog det mest lugnt, var ute i skogen och drack varm choklad, promenerade, visade lilla Mio nya platser och chillade de luxe. Jag var bara ledig en dag men barnen..

2021-03-03 - Magnetröntgen
För drygt en vecka sedan gjorde jag magnetröntgen pga av min smärta i nacken och bakre delen av huvudet. Ja jag har hemsk migrän titt som tätt med men läkarna verkar vara oroliga då min smärta i..

2021-03-02 - En härlig dag ute!
Snön är idag ett minne blott och den smälte verkligen bort i rekordfart. Men vi njöt så länge den varade och hann med några turer på längdskidor och hann även vänja vår frusna hund vid snön. Nu när..

2021-02-28 - Vattenläcka!
När grannen på kvällen den 16 februari ringer på dörren och säger att det låter som en vattenläcka i vårt källarförråd. Ja då blev det fart på mina ben (trots att jag hade migrän och skulle precis..

2021-02-17 - Snö i mängder!
Mycket snö överallt och massor av skoj att hitta på utomhus. Jag önskar dock att jag hade mer tid. Det blir egentligen mest efter jobbet att jag kommer hem, sedan är det typ tvätt eller disk och..

2021-02-15 - Vi har blivit med hund!
Du som följer mig på Instagram har redan sett och hört talas om vår nya familjemedlem som flyttat in hos oss. Den här lilla godingen som heter Mio har nu bott med oss i tre veckor. Men det känns som..

2021-02-13 - Hej vad det går
Och när vi inte åker skidor så åker vi pulka/snow-racer/tefat, vilket alla kids fortfarande gillar att göra. Så roligt att tävla med dem nerför backen Själv fick jag feeling och testade att åka..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se