Glidarmamman
en ärlig och uppriktig mamma blogg om livet i vårrt och torrt!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-05-13 - räddad av ett minneskort :)
Min mobil har varit så galet trög och jag har idag övervägt att åka och fixa en ny. Problemet är att jag är snål. Mobilen funkar ju, men jag har förlita minne :) jag gick ut i vår kasserade mobillåda..

2015-05-12 - bland riviga hår och glada skratt!
Känns som vi är inne i en bra period, bara är lugna och se känns som om att bara liksom flyter jag älskar såna här perioder.jag är kanske en periodare ;)Fröken stor är i skola och tjorven och..

2015-05-09 - Att skydda sina barn..
Vid kvällens slut vid dotter nr2s sängkant pratar vi om hennes trotts som han har just nu. När vi pratat klart säger hon att hon kommer gilla mig alla dagar hela sitt liv. Och jag svarar attans älskar..

2013-05-13 - Tystnaden!!
Det är helt tyst, bara knaprandet från tangenterna hörs. Sambo och barn är på väg till dagis, och lilleMan har inte vaknat än. Denna sortens tystnad händer typ aldrig mig längre, det är nästan..

2013-05-08 - det är en tid som går så fort!
Det är gasen i botten! Tiden går så fort, och det är knappt att man hinner med och det känns lite sådär! Samtidigt är det en fantastisk tillvaro, samtidigt känns det som om man inte räcker till. Tre..

2013-05-01 - I änden av en vändteg!
Ja det är här jag befinner mig! Och det är bokstavligt talat :) Det är vårbruk och Johan och Göran jobbar för fullt. Och det innebär marleverans dagen till ära! Så jag och barnen har lunchat i en..

2013-04-28 - Steriotypa könsroller!
Åh idag svävar jag in i ett känsligt ämne! Idag på morgonen när Johan skulle åka och jobba tittade jag på honom och sa att om du vill kan jag lätt tänka mig att åka och harva och så om du vill! Han..

2013-04-26 - ny dag nya möjligheter!
Ja det är lite så jag väljer att se på det! Fredag innebär att jag har alla barnen hemma. Vi har ledigt. Så idag får vi se vilka möjligheter vi har att få något gjort. Va tänker ni då! Ja lite så här..

2013-04-25 - Att längta bort !
Det är så jäkla tufft i bland! jag vill bara skrika.. men på något vis får jag inte luft i lungorna. Det är precis som om stämbanden valt att sluta vibrera. det känns tomt och konstigt, det känns som..

2013-03-14 - Vintern är tillbaka!
Men vädret är ju fantastiskt. Det är kallt som sjutton men det är strålande sol. Alla klagar, men jag njuter verkligen av att få ha sol varje dag. Det är ljuvligt :) Lille man och jag är själva idag...Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se