Gravida Ida - I väntan på vår son
Jag är en tjej på 21 år som bor i en lägenhet tillsammans med min älsklade sambo Tobias och vi väntar vårat första barn som är beräknat att kolla 24 maj. En liten pojke!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-02-18 - Första tiden
Elias är nu 18 dagar gammal, snart tre veckor!Dagarna avlöser varandra och vi gör faktiskt väldigt lite.. för att vara vi. Lämnar hemmet någon gång i veckan för att hälsa på folk. Annars delar jag och..

2018-02-07 - Förlossningsberättelse Elias
Tisdagen den 30/1 vaknade jag av en räv som stod utanför vårat fönster och skrek parningsläten så jag vaknade och klev upp för att titta i fönstret. Efteråt gick jag på toaletten och la mig sen igen...

2017-12-30 - Vecka 37
Idag går jag in i vecka 37.Jag har inga känningar, och bara väntar på tecken att fl är på g. Det enda pytte lilla förändringen jag kan erkänna är att det förekommer lite mer sammandragningar än..

2017-12-30 - 2017 - bästa året i mitt liv
Imorgon är sista dagen på 2017, och jag kan inte annat än älska detta året!Året började inte på topp, jag var inte riktigt mig själv och hade dåligt med tid för barnen pga mitt dåvarande jobb. Men i..

2017-12-14 - När vi blev man och fru.
Jag är gift nu!I lördags gifte jag och Tobias oss.Dagen började som vilken annan dag som hellst, frukost hemma vid köksbordet. lite kaos som vanligt när man bara håller sig inne och barnen vet att vi..

2017-12-07 - Tacksam
Hej på er.Ni vet känslan när man bara så så jäkla nöjd med livet. Ungefär så jag känner just nu. Tack vare så många olika delar i livet som bara känns kompletta just nu. Om två dagar blir jag fru, om..

2017-11-23 - I did it!
Sedan föregående inlägg har jag äntligen tagit det där jäkla körkortet! Jag har till och med haft det ett tag nu, den 6 nov lyckades jag. Jag satte både teorin (som var på Isabells födelsedag) och..

2017-09-28 - Det är DAGS nu!
Hej på er.Det är säkert inte bara jag som dragit ut på att ta det där förbannade körkortet alleldes för länge. (?)Men nu är det fanimej dags, jag tänker inte gå en mammaledighet utan körkort igen...

2017-09-12 - Hallå där!
Det var si sådär två år sedan nu jag skrev. Det har hänt så mycket sedan sist jag skrev.. Efter mammaledigheten med Isabell jobbade jag på en restaurang/bar i lite mer än ett år, det var riktigt..

2015-08-07 - False Lash Effect Fusion
Igår köpte jag mig en ny mascara, det var verkligen på tiden! Jag har haft samma sedan i julas liksom. Den började bli liiite torr om man säger så. Tycker denna var helt ok. För mig tar det ett tag..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se