Hannah´s corner of the world
Skriver om allt möjligt på bloggen. Mycket om grabbarna mina som är mellan 7 och 4 år. En del om livets berg och dalbana då jag har en bipolär diagnos och hur man får livet att gå ihop.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-06-22 - Brorsor nu är jag hemma igen!!
Z kom hem från stugan i eftermiddag. Sprang raka vägen upp till brorsorna som höll på med lego och vrålade Z : Nu är jag hemma!!!E : Ja men herregud tror du vi kunde missa det!Z kastar sig..

2014-05-17 - Gomorron Lördag
Strålande sol ute men det luras kanske lite för det verkar blåsa men jag hoppas vi får en varm och skön lördag.Tyr ska åka till stugan över dagen, Roger jobbar och jag och dom andra två grabbsen ska..

2014-04-04 - Fredag
#6Följde grabbarna till skolan och var med på Tyrs morgonsamling eftersom han väldigt gärna ville visa kompisarna sin fina telefon.Lämnade Zedd på dagis och sen åkte jag till "jobbet".Slutade lite..

2013-07-13 - Semester
Vi är i Norrland. Typ semester.Hela tjocka släkten på en liten yta en dryg  vecka.Mycket kul. Mycket prat. Mycket skratt.Mycket roligt :D

2013-05-27 - Slut sjåpa dig
Ungarna tyckte ju dock att det var hysteriskt kul att det var mamma sim gjort illa sig för en gångs skull och det var ju bara att bita ihop och dra ut den men sen gick jag på toa och grina lite för..

2013-05-21 - Svimmel svammel
Har ju som hakat efter ett tag men jag vet inte just nu finns energin så nu ska här skrivas/bloggas :DJag har börjat arbetsträna på en butik som heter Zizzi. Det är lite både och måste jag säga.Känner..

2013-05-19 - Grattis Danmark
Helt klart en av dom bästa låtarna så jag säger bara :GRATTIS DANMARK!!!

2013-05-19 - Äntligen blev det varmt
Z har längtat sen i februari på att få bada i poolen och idag var det äntligen dags.Vi har haft en jätteskön dag med soltankning, poolhäng och allmänt slappande på altan.

2013-03-28 - Alltid denna ångest
Grabbarna mina. Mina fina hjärtan fyller ju år till veckan. Tyr på onsdag och Elric på fredag.Och varje år så får jag nån hets panik ångest grej över dessa presenter.WHY????För med facit i hand om jag..

2013-03-09 - (saknar titel)
Är så jätteledsen. Den här familjen mår inte bra alls. Taccomiddag på 2 minuter blankt då knappt nån åt.Det är bara bråk och skrik och gapa hela tiden och hur mycket ska man orka?Ungarna äter inget,..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se