Hell & Glory
En härlig blogg om en 30-årings i-landsproblem i Stockholm. Mycket barn, mycket foton, mycket inredning. Och en hel del flum.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-03-26 - I
Ä.n.t.l.i.g.e.n vår! Idag är jag hemma med två febriga barn, så det blir film och Teletubbies för hela slanten. Emellan servandet av vatten och smoothies och mycket kramande så tänkte jag börja få ut..

2012-03-25 - I
Nisse Strinning gjorde finfina hyllor, han. Lyckades till slut övertala maken om att vi behövde en sån kombo i övre hallen. Och efter mycket svärande kom den upp. Det blev till och med snyggare än jag..

2012-02-27 - Ladda ner inbjudan till Skattjaktskalas
Det har varit en hel del pyssel med att fixa etiketter och inbjudningar måste jag säga. Känns slösaktigt att låta alla fina original gå i graven, så jag lägger ut högupplösta bilder på etiketter och..

2012-02-27 - Inbjudan till sjörövarkalas
Här är den. Den smått pretentiösa inbjudan till sonens 5-årskalas i form av personlig flaskpost. Asjobbigt att behöva luska ut var alla inbjudna barn bor och sen köra runt i byn och lämna dessa..

2012-02-26 - (saknar titel)
Jag fick en bloggros från Helena på Helenas dagar för säkert två, tre månader sedan. (En bloggros innebär att man ska svara på några frågor och sedan skicka vidare rosen till 5 andra bloggare.) Heh,..

2012-01-17 - Så himla fint
Detta är allt annat än vit minimalism, och jag avgudar allt. Lamporna på första bilden skulle jag kunna gå över lik för. Vart finns den här restaurangen? Jag måste dit nu.

2012-01-16 - Lax under parmesantäcke
Ett recept helt i min smak

2012-01-12 - Det gjorde min morgon!
I morse hörde jag den sötaste lilla tjej på kanske 10 år framföra en fantastisk hypotes i morgontrafikens tunnelbana. Hon menade att förvirrade människor, eller "ganska virriga", som hon uttryckte..

2012-01-08 - Piratkalas-inspiration
Snart fyller min äldsta skrutt 5 år. Förutom att undra hur i helsike 5 år kunnat swischa förbi så här fort så funderar jag också över hur jag ska fixa det piratkalas han önskar sig. Den inspiration..

2012-01-06 - Inflation i kakao-ögon och Warhol-typo-tavlor...
Har för närvarande ett litet utbrott på allt avskalat svartvitt i alla hobbyinredares superstylade hem. Fy fasen vad trött jag är på det. Ser ju precis likadant ut överallt. Jag menar, Olle EksellsAntal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se