hemmamammansliv
Jag är en marmeladtokig före detta hemmamamma som gillar att baka. Jag har 3 underbara barn, M född 1992, S född 1993 och lilla L född 2003. I hushållet ingår även en make, en kanin som tror hon är en hund, ett marsvin , en hamster, 4 sköldpaddor och x antal fiskar. Försöker att leva enkelt och har även kurser i det på Medborgarskolan. Jobbar annars 43 % som sjuksköterska. Älskar choklad, godis och kaffebröd. Drömmer om solvärme, pelletspanna, höns och ankor. Bor mitt i ett villaområde. Vill minska mitt ekologiska fotavtryck, bli ekonomiskt oberoende och hemmamamma igen. Skriver om livet och mina försök att uppnå mina mål.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-01-02 - Veckans zero waste
Efter mycket funderande kommer jag fortsätta med veckans zero waste ett tag till. Jag finns på instagram under zerowastemamma och där lägger jag upp mer än ett inlägg i veckan. Jag tycker dock det..

2016-12-26 - Veckans zero waste
Refuce:Vägrar skicka en massa julkort utan köpte nötkräm, vätskeersättning och poliovaccin via UNICEF gåvoshop i år igen.Reduce:1 bok gett bort.1 bok startat en passing forward med. Jag skickar boken..

2016-12-19 - Veckans zero waste
Refuce:Drabbades av tillfällig sinnesförvirring och tackade ja till tidningen Hus och hem när en försäljare ringde. Jag tycker att Hus och hem och flera andra inredningstidningar med den bara..

2016-12-12 - Veckans zero waste
Refuce:L och jag var till Ikea. Jag vägrade att köpa värmeljus eller något annat än det som stod på listan.Reduce:1 aloevera (JÄTTESTOR) och 1 kruka gett bort.1 locktång lagt i den omvända..

2016-12-05 - Veckans zero waste
Refuce:Tiden räcker som jag skrivit förut inte riktigt till just nu. Så för att frigöra lite mer tid och känna mig mindre stressad så har jag slutat som admin för en grupp på FB (mobilen plingade hela..

2016-12-02 - Julkalender
Vi har kört med uppdragskalender några år. Bra för mig eftersom vi delade upp julsysslorna på hela december. Men inte alltid lika kul för L. Hon älskade att krypa ner under täcket och läsa julböckerna..

2016-11-28 - Veckans zero waste
Refuce:Vägrade black friday och hade en buy nothing day istället.Reduce:1 glasskål med Nalle Puh på som L råkade ha sönder slängt.54 dvd filmer sålt.1 adventsljusstake gett till Erikshjälpen.1..

2016-11-21 - Veckans zero waste
Refuce:Jag har gjort en lista på saker som jag kan sluta med helt/byta ut mot alternativ för att antingen slippa slänga skräpet eller slippa en förpackning som ska återvinnas. Ett exempel: jag sköljer..

2016-11-14 - Veckans zero waste
Refuce:Vägrar ge en massa saker som klappar i år. Minimerar antalet saker och siktar in mig på upplevelser och mat. L ska t ex få bli marinfadder via WWF. Min morfar och farbror ska vi bjuda på..

2016-11-07 - Veckans zero waste
Refuce:Har gett upp tanken på att sluta använda hushållspapper och jobbar nu stenhårt för att alla ska slänga papprena dom använder i komposten. Vissa (inga namn) slänger dom alltid i soporna. Om det..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se