Hjärtat och jag
Hjärtat och jag har en dubbel mening. Den första betydelsen innefattar mig och lilla hjärtat; min dotter. Vårt gemensamma liv, och allt vad det innebär. Jag försöker vara mamma, och hon försöker vara barn. Det är svårare än man tror.

Den andra betydelsen innefattar jag och mig själv. Mitt skadade psyke, att leva med ångest, att vilja så mycket och inte riktigt orka allt.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


7 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-04-13 - Om ett senapsfrö, eller situationen med..
Hon håller det i sin utsträckta handflata; ett litet frö. Runt, gult, hårt; ett senapsfrö. Vi har en liten kruka med jord, och hon lägger ner sitt frö där. Täcker över det försiktigt och vattnar..

2011-04-08 - fredagsfnitter
Alla fredagar borde vara såna här dagar. Fast den här fredagen är det inte. Den här fredagen är en grå och trist dag, fylld av huvudvärk och trötthet.Jujje ska sova hos mormor ikväll, så..

2011-04-07 - Saltå kvarn
Det har varit dåligt med inlägg på den här bloggen, men det har framförallt berott på orkeslöshet. Efter mitt sista inlägg, någon gång i januari, dippade jag rejält.Nu har jag slutat med alla..

2011-01-03 - Att vara ingen
Igår kväll såg vi Mr. Nobody med Jared Leto, och först tänkte jag att Jared Leto har ungefär lika mycket djup som en guldfisk eller något, och sedan, eller ja, nästan på en gång, så fick jag erfara..

2011-01-02 - Valerie Valium
Jag somnade ifrån dagsljuset. Jag tycker om att somna så där, mitt på dagen, när jag mår skit. Jag mådde fortfarande skit när jag vaknade. Jag åt, Patrik handlade hem falafel. Det var gott. Men jag..

2011-01-01 - Antiklimax
Jag funderar allvarligt på om man borde banda Malmsjö, så skulle man kunna ställa fram klockan och fira tolvslaget redan vid typ nio. Med ett videoredigeringsprogram kan man ju lätt byta ut årtalet år..

2010-12-31 - Hörru, fetto!
Det är dags nu. Idag. Kanske i natt. Definitivt från och med i morgon. Jag läser inte dagstidningar. Ser knappt på tv. Men intrycken finns överallt. Hur jag än gör så vet jag att det är nu, efter all..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se