Home Away From Home
Hela familjen flyttar till England! Följ med!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-02-06 - Slut
Jag har bestämt mig för att lägga ner bloggen helt och hållet. Tack alla ni som bett om lösenordet, ni kommer att kunna använda det för att gå in och läsa gamla inlägg eller titta på bilder. Jag..

2014-02-05 - Present
Jag har just beställt detta barbiehus på eBay. Tror ni det kommer passa vår blivande femåring. Lite stort kanske men jag tänkte att ska man ändå lägga alla de pengar som ett barbiehus kostar så kan..

2014-02-03 - Äntligen
Enligt rykten kommer det öppnas en flyglinje mellan Växjö & Bristol. Om detta stämmer kommer vi bli såååå glada! Tänk att inte behöva flyga till Köpenhamn och ta tåget hem utan bara kunna flyga..

2014-02-03 - Det är dags
Jag kommer låsa bloggen om några dagar. Maila Ceciliaborg@live.se eller kontakta mig på Facebook om du vill ha lösenordet. Återkommer i ett senare inlägg om detta beslut. TrollMe är bästa..

2014-02-02 - Lördag
Känns som det är söndagkväll. Lilla H var ledig från skolan igår (insert dag=studiedag) och då följde hon med sin bästa vän Matilda och hennes mamma till Bristol Aquarium. Så kul att hon har människor..

2014-02-01 - Style
Min dotter har börjat fixa sig framför spegeln. Hon är otroligt noga med just sitt hår. Vet inte om det har och göra med att när hon går i skolan måste hon ha håret uppsatt och borta från ansiktet och..

2014-01-29 - Förståelse
Som invandrare i ett nytt land så börjar jag få förståelse för invandrare i Sverige. Helt plötsligt så förstår jag mycket av deras tankesätt. Sen finns det saker jag absolut inte kan förstå. Jag..

2014-01-28 - Pyssel
Igår kväll fick Lilla H hög feber så hon fick vara hemma idag. Vi har mest sett på TV och vilat. Lite pyssel hann vi med också. Maken är borta inatt så det är bara vi två. Det är då jobbigt med..

2014-01-26 - Magnetröntgen MRI
I fredags var det dags för mig att genomgå en MRI för de vill scanna av mitt huvud och min nacke. Nu tror jag inte att de ska hitta något men jag var ändå nervös. Nervös över att tänk om de hittar..

2014-01-26 - Pulled Pork
Hej. Idag har vi haft runt 11 grader här. Känns som vår. Vi åkte och hämtade makens bil som varit på lagning under julledigheten. Himlen var blå och solen tittade fram. Senare på eftermiddagen blåser..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se