husetfullt
Välkommen till min vardag som 9 barns mamma.Jag beskriver min vardag med mina barn, barnens intressen bla brottning och mitt författarskap.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-05-10 - Tuffa matcher väntar.
Elias och Danne satte sig precis i bilen för att möta upp tränaren och bila ner till Eslöv där Nordiska i grek romersk brottning ( får inte ta grepp under midjan) går av stapeln. Ungdomslandslagen..

2013-05-10 - När olyckan är framme.
Vilken värmde det har varit i dag. 27 grader på förmiddagen. Tyvärr hann jag inte vara ute mer än till vår egen lilla veranda och till affären. Min dag har varit väldigt enformig. Diska, laga mat,..

2013-05-07 - 6,5 km att gå och grillat.
Vem vill stå inne och laga mat en sådan här kväll? Super gott med grillat. Här har jag trötta barn efter en hel dag i solen. Inez har varit i skogen hela dagen och Arvid och Hjalmar har tillbringat..

2013-05-07 - Alla ska åt olika håll
Jag och Evald är på stan för att göra några ärenden. Vädret är underbart och stan lever verkligen upp när solen skiner. Jag möter människor med glass och dricka i handen som kisar mot solen som är på..

2013-05-05 - Guldmedaljören har kommit hem.
Elias. Elias och Danne kom hem för ett tag sedan. Alla syskon ville direkt se guldmedaljen. Inte illa med ett SM Guld strålande bra. Vist är den fin ? Nu ska vi fira med en film /Maria

2013-05-05 - Det stora vår skuttet.
Engla,Cornelia & Inez. Så här kul har vi haft det i dag. Varit ute igen nästan hela dagen. Som Cornelia sa så är det underbart att gå ut utan jacka. Leka, gunga, gräva och spela fotboll. Något..

2013-05-05 - Åt mina barn vildhäst med potatis, brunsås och..
I dag i Aftonbladet står det hur rumänska vildhästar har sålts till kriminella och sedan slaktas och hamnat som färdigmat i flera europeiska länder bl.a. Sverige om jag förstått rätt. Färdigmaten har..

2013-05-05 - SM GULD.
Elias försvarade sitt SM guld i fristil Inte illa ! Det har tydligen varit många bra och hårda matcher nere i Trollhättan i dag och det gick även bra för övriga brottare i från vår klubb bla ett brons..

2013-05-04 - Grillat i skogen.
Jag tog med mig barn och grill ut i skogen i dag. Synd att vara inne en sådan här dag då det bjuds på sol. Sen behövde ungarna springa av sig, överskotts energi har det funnits massor av. Det började..

2013-05-03 - Lek, film och manusarbete.
Eftermiddagen tillbringade vi ute. Det har verkligen varit så skönt väder. Solen värmer förutom i skuggan då det fortfarande är lite kyligt. Vi stannade länge på lekplatsen och bara hade roligt. Tänk..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se