HUSnrNIO
Snurriga dagar tillsammans med en familj som ibland känns på tok för stor.
Bloggar om familjelivet, mitt hem, scrapbooking, en massa pyssel, projekt och barn i alla åldrar. Allt i en enda röra kryddat med en massa foton då jag älskar att dokumentera allting genom kameralinsen.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (29 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2010-12-26 - NU LÄMNAR JAG BLOGG.SE
Nu lämnar jag blogg.se bakom mig och provar på något nytt.Jag finner det fortfarande kul och givande [i grund och botten för min egen skull] att dokumentera en liten del av vår vardag med stor fokus..

2010-12-25 - MUSIKÄLSKANDE BARN
M fick sitt första trumset på julafton och jag spår honom en lysande karriär inom slagverksbranschen...Han sitter på sin lilla medföljande pall som knappt når över mattkanten i höjd och trummar som..

2010-12-25 - JULDAGSFINA
Två av gårdagens julklappspaket från farmor och farfar innehöll kläder.M fick ett par chinos med snyggt smala ben i färgen beige och till det en fräscht randig tröja med den klassiska figuren Kermit..

2010-12-25 - TOMTEN ÄR FEJK
Bild:Privat©HUSnrNIOEn bild säger mer än tusen ord sägs det... När kusinerna ägnade sig åt lekar av mer lugn karaktär under julaftonskvällen så skrev W ett brev till sin bästa kompis hemma i..

2010-12-24 - EN LITEN JULHÄLSNING...
Bilder:Privata©HUSnrNIO[Årets julkort i en något omgjord version passande bloggen.]Ha en härlig julafton!

2010-12-24 - LEK I SNÖN
Igår när snön vräkte ner som mest och vinden ven runt husknuten här nere i skåne råkade jag säga till W att jag önskade att det skulle vara sol och varmt ute så vi kunde åka till havet och bada.Hon..

2010-12-23 - JULFILMERNAS DAG
Julen bjuder på många julfilmer.Såväl bra som mindre bra.Efter att ha tillbringat en stund av förmiddagen hemma hos gammelmormor sänkte lugnet sig här hemma som jag skrev i inlägget tidigare idag.Dock..

2010-12-23 - MÄSTARE I SKOTTNING
W sitter och målar, M har rotat fram mormor och morfars gamla leksaker, min mamma plockar fram eftermiddagsfika och pappa är ute och sysslar med sin smått avancerade borttagning av snön [när han..

2010-12-22 - MIRAKELBAND MOT ÅKSJUKA
I somras när vi åkte till Öland så kräktes M hej vilt i bilen på vägen hem.Likadant var det för ett år sen när jag och barnen var på väg hem från vårt julfirande i skåne. Den gången körde i 70 km pga..

2010-12-21 - RESA MED BARNEN MELLAN VÄRMLAND & SKÅNE
Ca sex timmar tog resan i min lilla Toyota tillsammans med W och M från de värmländska skogarna ner till den nordvästra delen av skåne.Att stanna flera gånger var något jag hade ställt in mig på att..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se