I väntan på ett syskon
Denna blogg handlar om resan till ett syskon. De tankar, känslor, goda stunder, dåliga stunder och orosmoment som dyker upp under denna tid. Ni får säkert se en glimt av mitt vardagsliv också med man, djur, studier och sonen som är född 2011.

Jag är i skrivande stund i startgroparna gravid med en kanske inte en helt "komplikationsfri" graviditet.

Välkomna in att följa vår resa!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-01-02 - 11 fulla veckor
Ja nu har det då verkligen gått en smärre evighet sedan jag skrev. Har haft finbesök av min pappa i några veckor och den stora fokusen har legat på julfirande, nyårsfirande och ledighet. Åh så..

2013-12-10 - Illamåendet stiger, julklappsfunderingar och..
Jag mår då bara mer och mer illa. Jag har väl tur att jag mestadels är hemma med sonen men jag vill ju ta mig ut med honom och det funkar inte riktigt när jag mår så illa på mornarna. Jag spydde i..

2013-12-05 - Föda hemma
Ja, det har jag inte skrivit om något här kom jag på men jag vill ju föda mitt andra barn hemma. Jag bestämde mig redan efter jag fött första barnet på sjukhus att det här var verkligen något som jag..

2013-12-05 - Utbildning
Idag sitter jag faktiskt vid en dator, passar på när sonen sover, vi får se hur länge till han bestämmer sig att göra det. ;) Jag har även fått tid att beställa lite grejer på nätet, hygienartiklar..

2013-12-04 - v. 7+2
Jag har insett att jag nästan måste skriva från mobilen om det ska bli mer frekventa uppdateringar. Vid datorn hamnar jag långt ifrån varje dag, i alla fall inte på nätet. Sätter oss för att se på..

2013-11-28 - Tiden tickar på och symtomen hänger med
Det känns som det går lite för lång tid mellan mina inlägg här men för att vara ärlig så springer tiden bara iväg och jag har inte mycket tid att sätta mig vid datorn och skriva ett inlägg. Tycker det..

2013-11-22 - Hormonmonster
Lite i alla fall. ;) Med samband med en händelse där en av våra husdjur fick flytta under gårdagen har jag mest legat och hulkat här hemma. Har inte riktigt kunnat sluta utan närmare..

2013-11-21 - Fyll-i-bok
Förra veckan, efter att jag konstaterat att plusen blev starkare, så vågade jag öppna boken som fortfarande var inplastad. Jag köpte fyll-i-boken när jag var gravid förra gången men den blev aldrig..

2013-11-20 - Rörigt datum och gravidsymtom
Jag har svårt att veta hur jag ska räkna med BF-datum, ägglossning och BIM. Jag är ju inte helt hundra vilken dag jag hade ägglossning men jag är 90% säker att ägglossningen skedde runt den 31..

2013-11-20 - Testgalning
Jag har tagit så många graviditets under förra veckan att det inte ens är roligt. Sedan beror det även på att jag har många bara liggande här hemma och de lär ju gå ut om allt går vägen med denna..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se