I väntan på Fladdor
Jag hittade mig själv i världens näst farligaste land. Afghanistan. Det var där jag fann mina livsuppgifter - leva, leva varje dag, leva i nuet.

Jag försöker inte försköna, jag har sett det riktigt ruttna, jag har varit med och jag har nästan dött av ren skräck.

Sedan min dotter kom lever jag hela tiden. Nu väntar jag nummer två. Det blir ett år mellan barnen och jag har ingen utbildning, inget fast jobb, inget hus, eller något annat jag planerade för, men livet är mitt och jag älskar.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2010-11-08 - Var är ni?
Ser att många fortfarande tittar in här. Gjorde ett godhjärtat försök att skicka er vidare till nya Fladdorsajten, men verkar ändå som att ni inte hittar riktigt!Lägg till mig över Bloglovin HÄR så..

2010-10-13 - Hejdå!
Nu flyttar vi! Följ oss här istället och glöm inte uppdatera till den nya bloggen på Bloglovin!

2010-10-12 - Nu börjar det arta sig!
Mannens blogg-surprise börjar ta form! I morgon, kanske, får ni se!Sitter och trixar lite med det nu ikväll, men måste snart avsluta eftersom jag ska hinna måla det allra sista på Minifladdors..

2010-10-12 - Lekplatslek
Jag tycker det är så kul nu när Bella har börjat uppskatta en stunds lek på lekplatsen där vi bor. För bara några veckor sedan gillade hon inte det alls och nu tar hon för sig mer av det som bjuds...

2010-10-12 - På väg hem till mig!
CEFAR FEMINA CEFAR FEMINA

2010-10-12 - Vecka 29+0
Nu är jag inne på slutspurten känns det som. Förlossningen närmar sig och när mannen kom hem igår och berättade att han blivit tillfrågad om han kunde arbeta i Kina hela november, bröt jag nästan..

2010-10-11 - Willvin Walkers rapport vecka 40
Jag fortsätter tappert med stegräknaren (som mest liknar en sån där insulin-maskin), men man kan ju lätt se att jag går färre och färre steg nu iom foglossningen... Ska bli kul att se hur det ser..

2010-10-11 - Hobby
Jag älskar att pilla med foton och jag arbetar alltid i PS CS 4. Nu har jag hittat ett lite lekfullare program som man kan göra mycket i, framförallt roliga effekter och ramar.Photoscape är..

2010-10-10 - Lääängtar!
Bella kollar läget när pappa lägger presenning över utemöblerna,men snart upptas intresset av dockan som hon älskar att pussa på!Jag har precis dragit sista penseldraget över vaggan som vi fått av..

2010-10-10 - Snyggaste accessoaren just nu!
Iklädd foglossningsbälte och ehm - ankstjärt?Magen sticker verkligen ut just nu! Det känns att jag är större och tyngre och jag har lagt på mig (igen) på lår och armar och lite i ansiktet, men om det..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se