I väntan på Liten
Jag bloggar om min och min sambos väntan på vår lilla bebis som kommer i Januari 2011.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

I väntan på Liten  2010-08-17 12:49:45
Hej,
Mitt namn är Madeleine och jag bor i Oslo tillsammans med min sambo Mikael. I Januari, 9/1 närmare bestämt så väntar vi vårat första barn och denna blogg handlar om vår resa som gravida.

Hoppas att ni väljer att följa oss, är det något ni undrar över så är det bara att kontakta mig.

Kram från oss båda!


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-10-22 - Livet efter en stroke
Nu var det en stund sedan vi hördes. Om 11 dagar har det gått 5 månader sedan den där dagen i början av sommaren då livet vände på en sekund. Jag hade fått en stroke. Fem månader är kort tid för..

2017-06-30 - Stroke vid 29 års ålder
Ja, hur börjar med ett sånt här inlägg? Veckorna har susat iväg sedan den där fredagen alldeles i början på juni. Idag är det faktiskt 4 veckor sedan jag låg där i sjukhussängen, livrädd, jag kunde..

2017-05-22 - Sommarkänslor & Bloggår
Alltså, vilken helg vi fick. Poff sa det så fick vi grönt även här uppe i Norr och igår kom visst sommarvärmen på besök. Underbart. Barnen byggde barkbåtar, fiskade med pinnar och så fikade på en filt..

2017-04-19 - Nya utmaningar
Igår mötte vi upp våra kära vänner som vi inte sett på alltför länge, Linda, Selma och lilla Colin, för en heldag i Karlstads pärla Mariebergsskogen. Efter lunch på Naturum fick barnen springa på..

2017-04-13 - Mot värmland!
Nuuu rullar vi mot värmland för påsklov med barnen. Åh, det ska bli så härligt! Datorn är nedpackad såklart så vi hörs när vi är framme. Jag tänkte passa på att köra ett gäng fotograferingar också när..

2017-04-01 - I DID IT!!
Yeeeey, gissa vem som äntligen har det där efterlängtade körkortet i handen? Eller, inte fysiskt för det har inte kommit ännu, men i torsdags satte jag (superhängig och genomförkyld så det trodde jag..

2017-04-01 - Bilder från workshopen
Sist vi stod framför Linda-Paulines kamera var ju när vi gifte oss. Tänk att det snart gått 3 år. För någon vecka sedan var vi ju nere i Järvsö och fick aggera modeller på hennes workshop tillsammans..

2017-03-15 - Järvzoo & Workshop
Vilken himla härlig helg vi fick nere i Hälsingland. Älskar att Hälsingland liksom är neråt nu? Känns som vi bor SÅ långt upp i landet, haha. iallafall, vi åkte neråt tidigt på lördagen, hängde på..

2017-03-08 - Turdag
Söndagsturen fick bli lördagstur i helgen. Vi håller i våra norska traditioner såklart, men med en twist denna helg då och supercasual uppe på Norra Berget. Ibland är det bara så skönt att få..

2017-03-02 - Amerikanska Pannkakor
Alltså hur smarriga är inte dessa? Micke rotade i skafferiet och gjorde ett gäng åt oss till söndagsbrunchen, men det får helt klart bli favorit i repris även denna helg med massa färska bär. 2 1/2 dl..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se