I vår Värld
Vår vardag och kampen mot harmoni.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-10-31 - Philips Pefect Care Ångstrykjärnsbuzz
Hejsan!Vilken materiell lycka när jag fick reda på att jag skulle få prova ett strykjärn via buzzador. Helt fantastiskt, då mitt var så kasst. Dåligt med värme och resultatet blev inte alls bra.Nu har..

2017-10-16 - Buzzador för Pågen
Nu buzzar vi i familjen Pågens surdegsgoda. Helt okej bröd. Mannen och Luna gillade det nog mest.Luna fixade sin macka inför fotografering. Hon ser och lär från sin mamma.#buzzador #pågen..

2017-07-17 - 1års fika
Idag passade vi på att fira Léon lite i förskott, då vi ändå är nere. Tänkte det kunde vara trevligt för alla inblandade med lite kalasfika. Imorgon drar..

2017-07-14 - Västkusten
Vi spenderar några dagar hos mina föräldrar utanför VarbergIgår var vi in i stan och kollade in fästningen & lekparken spööökitetsparken. Den var..

2017-07-10 - Grönan
I lördags var vi en heldag på Gröna Lund. Permiär för ungarna. Det var blåsigt, kyligt och tjockt med moln. Men ungarna hade de superkul. Det var kötiderna på..

2017-07-01 - Bröllopsdag
Efter ha flyttat ingen efter ha sovit borta några dagar, överraskade jag familjen med en tur till Trolldalen & Växbokvarn.  En ordentlig picknick var med & barnen var glada & nöjda...

2017-07-01 - Buzzador färskost
Som buzzador har hag fått smaka Arla ruccolapesto färskost. På macka med massa annat var den inte så god men på painrich & kex funkade den galant. Har även haft den i..

2017-06-23 - Proviva Tropiskbuzz
Jag är nu med och buzzar Proviva Tropisk. Då den inte finns i min stad fick jag åka till grannkommunen. Det var inte den godaste jag drukigt. Lite bitter & jag saknade frisk- &..

2017-06-23 - Midsommar
Dagen började med finväder och sill lunch. Allt eftersom eftermiddagen & midsommarfirandet var igång drog de mörka molnen i & vattnet blev bara mörkare & mörkare. Så vi begav oss hem och..

2017-06-20 - HSP - En högkänslig person
Igår var jag hem till min chef tillsammans med jobbets chefsgrupp på massa god mat. Vi spelade spel och pratade. Det var supermysigt. Så härligt att komma hemifrån. Verkligen en kungkväll.I morse när..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se