Idha, mitt liv som ung mamma
Hej är en ung mamma född 92. Blev mamma den 30 Augusti 2010 till en liten flicka, Norea. Jag bor tsm med henne , hennes pappa, Eric och våran hund Chico. Nu väntar vi vårt andra barn i Juli, de känns fantastiskt och vi ska få en liten pojke denna gång.

Lite info om mig!
Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet, att få vara med min lilla familj men även med släkt och vänner är de viktigaste. Familjen betyder mest för mig, de är viktigt att vi tar hand om de människor som står oss nära. Jag älskar dans, musik, människor och att fika! Antingen bakar jag själv lr så tar jag med mig nå andra mammor och går ut och fikar. Jag är en riktig lattemorsa!
I min blogg kommer ni få läsa om min vardag och sånt som berör mig, att vara en ung mamma är tufft. De kommer ni få ta del av om ni läser min blogg, jag skriver gärna ut på bloggen om de är något i samhället som gör mig irriterad! Läs och njut!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-01-21 - Hinner int me...
Alltså d här med att ha tid och ork över när man är studerande små barns förälder finns int, jag är helt slut. Typ dygnet runt, d ä int ens kul, ja orkar inget. Vill ba sova hela dagarna ibland! Men d..

2014-05-29 - Kalas och sommarlov
Idag har vi vart på 2års kalas för min söta kusin, mkt mysigt och alltid lika trevligt att träffa släkten! Provet igår gick helt okej och d känns väldigt skönt att ha två veckors sommarlov. Hoppas på..

2014-05-28 - J****r vilken press!
De här me skolan känns som att d tar upp all min vakna tid, d stör mig så mkt så ja kan typ knappt prata om ngt annat! D ä för mkt och ja har helt slut ork nu, ja ska samla ihop ngt reserv energi och..

2014-05-01 - Maj och vår
Underbart nu vill ja ha sommar och få gå i shorts och linne, äta glass i solen och ligga hela dagen på stranden! 

2014-04-19 - Påskafton
Ibland ä ju livet verkligen sådär underbart som man önskar d vore oftare! Har haft en riktigt bra dag m mina bustroll, vi ha vart ute och lekt, inne å busat, fikat,ätit och allt som hör helgen..

2014-04-19 - Glad Påsk!


2014-04-02 - Vovve!!
Vi va hundvakt åt våra vänners hund igår till idag, verkligen super mysigt var de! Blev både en massa bus å mys! :) 

2014-03-28 - Vårsol
Jag försöker allt ja kan att vara positiv men att skriva prov när man ej sovit tillräckligt å ej må hundra ä int nån bra kombo. Hur som så ä d iaf gjort nu, sista provet i ena kursen å sista provet..

2014-03-26 - Legday!
Så otroligt underbart ja mått idag, så fort ja va klar med mitt benpass kändes allt lättare! Jag mår verkligen så mkt bättre när ja får träna, allt lättar som lite :) Ha ätit lunch med min moster idag..

2014-03-25 - Familj <3
Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se