It's a wonderful life!
Jag är en glad 5-barns mamma som faktiskt trivs väldigt bra med livet! Försöker, såväl i bloggen som i livet, att fokusera på allt positivt som finns i livet. Det som är negativt har ju en underlig förmåga att fastna ändå. Jag sköter ekonomi och personal på vårt företag, Göteborgs Däckcenter, i Kallebäck och jobbar även som siminstruktör, ffa med baby- och minisim.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-12-14 - Testar med ny adress...
som är:https://itsawonderfullife1blog.wordpress.com/

2015-12-29 - Nytt test.
Vi provar Cissa

2015-01-10 - (saknar titel)
Titta på Bingolotto 9/11 2014 på YouTube

2015-01-05 - Det gäller att utnyttja dagsljuset!
I midvintermörkret är det ju inte många timmar med dagsljus varje dag. Vissa dagar känns det som om det aldrig hinner bli ljust innan det blir mörkt igen. Årets första dagar har vi gjort allt vi kan..

2014-12-31 - Nyårsafton!
Nyårsafton startade med att Labbe åkte ned till verkstan, som vanligt, för att försöka komma ikapp lite mer. Jag och barnen åkte till ICA i Landvetter, hade ju helt missat att det var nyårsafton och..

2014-12-30 - Födelsedagsfirande i Lidköping
I yrande snöstorm (nästintill i alla fall) kämpade vi oss fram längs E20 mot Lidköping. Allt för att fira morfar/pappas födelsedag! Två kissepauser hann vi med på resan innan vi äntligen kom fram. ..

2014-12-28 - Lugn dag.
I dag har vi, eller rättare sagt jag, inte gjort många knop. Snöskottningen tog ut sin rätt. Tur att jag hade en påse Mexicanasoppa hemma, så barnen fick mat. Några minibaguetter och tapenade till..

2014-12-27 - Äntligen riktig vinter!
När vi vaknade i morse så var världen vit! Snön hade vräkt ned och det låg en dryg decimeter med fluffig snö. Barnen jublade!! Det gick supersnabbt att äta frukost och få på sig kläder och rusa ut...

2014-12-26 - Vi jular på!
Julaftonen startade, som sig bör, med öppnandet av morgonpaketet som tomten lämnat på sängen. Populärast var paketet som pappan fick, ett kilo lösgodis... Eftersom solen sken så passade vi på att gå..

2014-12-23 - Julfriden sänker sig över Tahult.
Efter diverse sorter och bedrövelser, så är faktiskt huset städat, maten förberedd, klapparna inslagna, granen klädd och barnen badade, så nu är vi redo för julen! Vi kör, som varje år, igång julen..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se