Jacquline Dahlström ♥ Lowes mamma ♥
Här skriver jag ocensuerat (försöker) om mitt liv som mamma, dotter, vän, fiende, elev, medborgare, ja allt vad man nu kan tänkas vara. Men det som större delen av mitt liv kretsar kring är att vara mamma. Jag fick i April 2010 en fantastisk liten son som heter Lowe. Blev ensamstående med honom när han var 3 månader.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-12-05 - Att va minsting
Är det alltid så att det yngsta barnet i en syskonskara för evigt är dömd till att vara mammas lilla bebis? Min ygsta är en bebis ;) Men tycker nästan alltid att vuxna småsyskon verkar vara mammas..

2012-12-04 - möblering och sovande barn
Värst va flexibel och lättlärd Mio var då, han har alltid fått somna vid bröstet och han har typ aldrig sovit i sin säng. Sen fick jag för mig tidigare idag att han skulle sova middag i sin säng. La..

2012-11-13 - Nu så!!
Ååh nu blev jag lycklig, jag har ju tänkt börja plugga i januari, fast jag trodde det var för sent nu eftersom jag inte tagit tag i det. Men ringde vägledningcentrumet nyss och från och med måndag..

2012-11-12 - Testbild


2012-11-12 - Testbloggar
Testbloggar från mobil. Förr har jag inte kunnat publicera och det är så drygt att skriva ett långt inlägg i onödan så testar först ;)

2012-11-11 - små saker blir stora minnen!
Har haft pappa här på tacos idag, för att det är farsdag kan tänkas, fast nää det var egentligen inte min grundtanke, tänkte inte på att det var fars dag när jag frågade, var mer en "tack för du..

2012-11-10 - Mio 6 månader
Idag blir lilla hjärtat ett halvår gammal! Sover aldrig i egen säng och har inga tänder ;) Men får gröt till frukost och kvällsmat och puré till lunch, resten ammas. För övrigt så är det poppis att..

2012-11-10 - Uppe!
Mio har börjat med någon ny onödig grej, att vakna 4.30-05 varje morgon *snark*. Vad ska det vara för bra med det? :( Snart kommer nog Lowe upp också, det brukar inte ta många minuter innan han inser..

2012-11-08 - Våga vägra... eller?
Jag håller på att falla för grupptrycket och köpa ett Pippi-hus med figurer till Lowe i julklapp. Alla 2 åringar i hela Sverige ska få pippihus med tillbehör i julklapp i år. Verkligen alla ;) Min..

2012-11-08 - Mirakeloljan
Nu har jag varit och köpt omega till Lowe och mina förväntningar är onödigt höga, verkligen alla jag läst om har märkt en klar skillnad på sömnproblem. Spännande!! Jag ska bara lyckas få i honom det..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2020 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se