Jag och de mina
Trebarnsmamma som inte har något sexliv - jag har ett sjuliv! Somnar sju, vaknar sju, kör sju maskiner tvätt varje vecka och bloggar sju gånger om dagen. Typ..... Välkomna att dela min hysteriska vardag med mig!!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-07-21 - Long time no see. Både London och blogg.
När min äldsta dotter fyllde 15 för fyra år sedan åkte hon och jag till London så när min yngsta dotter fyllde 15 blev det såklart en resa igen till denna fantastiska stad. Och bloggaren i mig vaknade..

2019-04-22 - En otrogen skyltsöndag ;-)


2019-04-14 - Skyltsöndag


2019-04-07 - Skyltsöndag i dagarna fem...
I måndags var det ju som bekant 1 april och då är det fritt fram att luras. Min arbetsplats är inget undantag men jag vet inte om det var någon som scannade för att se handboll direkt i sin..

2019-03-31 - Skynda skynda det är ont om tid.....
men jag kan inte misslyckas att skylta samma vecka som jag lovat att försöka....Så....Förra söndagen var jag på Biltema och är inte alls på det klara var de menar med denna skylten?Läser man på nåt..

2019-03-27 - Det finns en första gång för allt
och detta är min första muta!I går hittade jag för ovanlighetens skull ett handskrivet kuvert bland all rekla m och utskick från högskolor runt om i landet (har man två ungdomar som tar studenten i..

2019-03-10 - What goes in must come out......
Som du kanske känner till är Prag - eller kanske snarare Tjeckien?? - känt för sin öl så det blev ju några såna under våra fem dagar där.Och har man inkomster får man utgifter och såklart fotade jag..

2019-03-09 - Men jag kanske borde ta det från början??


2019-03-03 - Skyltsöndag från Prag i sista minuten
Ja jag är alltså i Prag och skulle antagligen kunna skylta varje dag. Men jag börjar med idag i alla fall.Bloggar från mobilen så här kommer dagens bästa utan vidare krusiduller och utan någon sorts..

2019-02-10 - En något ogenomtänkt skyltsöndag ;-)
I tisdags morse flög jag till Stockholm för att gå på de två första av totalt sex dagars utbildning i säkerhetsfrågor. Flyget gick från Kristianstad 06.15 och dryga två timmar senare var jag på plats..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se