jannikanavjord.blogspot.se
Gravid med en sladdis barn nummer fem i skaran :)skriver om familjelivet, positivt tänkande, graviditet mm


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-03-05 - Flyttat
Nu hittar ni mej här i stället :)http://nouw.com/jannikanavjord

2016-02-25 - Tygblöjor och bebisgrejer
Idag fick jag en massa tygblöjor, kläder, sängkläder, böcker och leksaker till bebisen :)Jag är verkligen jätte glad. Det här var av en person som jag egentligen inte känner utan hon hade fått en..

2016-02-21 - Två silver och ett brons
Jag är helt slut efter gårdagens häng i tävlingshallen. Vi var där från 06:30 till 19:30 eftersom att Ashah hade Matcher utspritt över hela dag.Lite kul var det att vara tillbaka i "karatevärlden"..

2016-02-19 - Karate SM
Idag  börjar Karate SM.Sonen ska tävla både idag och i morgon. Det är en liten mini comeback kan man säga. Han har varit både Svensk mästare och Nordisk mästare men hoppade av landslaget och gick..

2016-02-17 - Så mycket positivitet
Det är mycket som händer nu, jag har gått in i tredje trimestern och på fredag är det tio veckor kvar till beräknad förlossning. Äldsta sonen har börjat en ny utbildning, andra sonen förbereder..

2016-02-16 - Hemmagjord drömfångare
Jag startade dagen med att lämna Botilda vid bussen, hon ska på utflykt med skolan, skridskor och skidor är det som gäller idag. Underbart med sånna skoldagar!För mej fortsatte dagen med en kall men..

2016-02-15 - Att trixa i barn nyttiga saker
Om man som jag har vissa väldigt kräsna barn som inte alls vill äta böner och linser så finns det små trix att ta till...Jag brukar tex baka bröd med massa linser i. Jag bakar nästa allt vårt bröd..

2016-02-14 - Slow parenting / medvetet liv
Läste ett nummer av Vi föräldrar om "slow parenting"  jag visste inte att detta var ett myntat begrepp. Jag kallar det att leva medvetet. Att vara medveten om vad man gör när man gör det och..

2016-02-14 - Hjärtan till frukost
Dagen började med att vi fick hjärt frukost av Botilda.Hon hade hade gjort gott te och fina hjärt bröd med hjärt gurka på. Sen så fick vi fina kort och teckningar. Jag blev jätte glad.För mej så är..

2016-02-13 - Musliglass och Cosplay
När man har -9 kr på kontot så gäller det att vara lite kreativ när det kommer till fredagsmys och lördagsgodis haha. Jag hade turen att hittade lite tofu glass i frysen kvar sen förra helgen och för..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se