jennyhammarström - mitt liv som mamma
En blogg om mitt liv som mamma - min vardag tillsammans med min dotter och lite annat smått & gott :)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (16 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-05-23 - SÅ! Nu är allt klart och bloggen är flyttad..
Tack för tiden här på blogg.se! Från och med nu finns jag på: jennyhammarstrom.vimedbarn.seAlla mina gamla inlägg osv är flyttade dit så det blir inte någon jätte förändring igentligen mer än att jag..

2012-05-23 - Byter bloggportal !
Jag har länge kännt för en förändring med bloggen, och med tanke på att blogg.se strular VÄLDIGT mycket för mig så har jag nu bestämt mig för att byta bloggportal. Är inte rikigt färdig ännu, men..

2012-05-22 - Hej sötisar!
Hoppas allt är fint med er? Med mig är det kalas bra! Skönt att vara tillbaka i vardagen och rutinerna igen. Morgonen började ju med VÄRLDENS oväder från ingenstans. Blixtrade, åskande och sen kom..

2012-05-21 - Mys hos pappa
Myser hemma hos pappa och fikar på hans baksida i det underbara vädret :) Jag har suttit och stekt i solen lite och bus i lekparken har det också blivit, han har en lekpark precis utanför tomten...

2012-05-21 - Godmorgon underbara måndag !
Denna dagen började med jorden längsta sovmorgon! Saga väckte mig och jag tittade som vanligt på klockan, 10.30!!!? shiit. Hon kom in till mig tidigare på morgonen vet jag, men då la hon sig brevid..

2012-05-20 - En heldag ute i det underbara vädret!
Och en riktig kanon dag har vi haft idag.. Efter att Sagis hade duschat så fixade vi i ordning oss och traskade upp till pappa, struntade i cykeln och tog vagnen istället. Väl framme hos pappa blev..

2012-05-20 - pigga & glada
Godmorgon finisar :)Hur mår ni idag?Själv mår jag kanoners, likaså Saga. Våran morgon startade vid 08 i morse, då kom Saga in och väckte mig. Hon ville titta på barbie så gick upp och satte på det..

2012-05-19 - Nu är mitt hjärta hemma igen.
Super god middag är precis äten, och nu har vi slängt oss i soffan.. Barbie filmen är på och godsakerna är uppdukade. Nu ska jag och min fina tjej bara mysa resten av kvällen, underbart!

2012-05-19 - En riktigt lyckad kväll
Sitter på balkongen och dricker en kopp kaffe med Linn och pratar om gårdagen lite. Det blev en riktigt lyckad kväll! Först var vi ett gäng här hemma och sedan drog vi in till stan. Hade riktigt kul..

2012-05-18 - Stop the time for a moment,
Ja här inne var det knäpptyst igår, jag vet.. Men dagen gick så fort och jag hann inte riktigt med att blogga.Saga var iväg med Caroline en sväng, så jag passade på att städa, sen tog jag och pappa en..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2020 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se