Jochpricken
Ensamstående mamma till 2 (snart) J är 17månader och Lillapricken har 6 veckor till BF.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-09-26 - djävulsdansen
Kollat på djävulsdansen och grips av en.sån brutal ångest. Tänk om mina barn blir traumatiserade resten av livet. Vad tusan har vi ställt till med. :( urk! Kära kosmos giv mig styrka att orka med att..

2014-02-03 - nyinflyttade
nära förskolan. gick lite snabbare än jag tänkt. huvudet hann inte med. J kollar Youtube och N sover. Jag känner mig lite sådär ensam. man skulle haft sig en karl.

2013-12-08 - Det är tur det finns snälla killar med :)
som vet hur de ska behandla en tjej!Livet rullar på, vardagar med barnen, lite bandy och en å annan mysig filmkväll.snön är här, snart är det Jul :)och om ca 10v är min föräldraledighet ett minne..

2013-11-09 - trasig
res dig upp, håll huvudet högt. le stort och se folk i ögonen. gråt i hemlighet.Du är en stark tjej, Du fixar det härvet inte ens vart jag ska börja.träffade en kille på fik i tisdags, inte riktigt..

2013-10-12 - en utekväll, bandy och självrespekt.
Igår var denna mamman barnledig och åkte på bandyresa. Det blev rätt blött men det var absolut roligt. Dock känner jag att alla dessa killar som spanar in en och flirtar är liksom för mycket just nu...

2013-08-18 - En helg med familj och vänner.
Intensivt och härligt. ladda med massa intryck och kärlek. idag har jag dock varit fullkomligt slut. Verkligheten kommer ikapp. Barnens pappa har druckit igen i helgen. och jag har nog helt enkelt..

2013-08-15 - Tankekräka. leva med en nykter alkoholist eller..
känner att jag måste få ordning på tankarna som snurrar därinne. I 6 månader har jag tagit hand om bägge barnen. jag har gråtit gått på knäna och nästan gett upp. men vi har klarat oss. ibland med nöd..

2013-06-02 - Längesen :)
N har blivit stor min lilla plutt-tjej. snart 4 månader, Hon skrattar, charmar å är himla go. J har utvecklat väldigt selektiv hörsel och hittar bara på en massa bus. man känner den här maktkampen..

2013-04-18 - tuttunge , blöta pussar å sorg.
Vilket knasigt liv man lever. Barnen är så himla fina. Jag älskar de till månen och tillbaka. Jag är så otroligt Lycklig (även om de ibland driver mig till vansinne)Och så jävla ARG! Jävla jävla jävla..

2013-03-11 - snart en månad.
Snart är N en månad. det är helt sinnes. har varit mycket tankar och känslor sen hon kom. jag har känt mig himla sorgsen över att barnen inte har någon vardag med pappa. P har inte mått så bra heller..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se