Jordgubbar med mjölk
I mitt hem händer allt och lite till! Jag har haft barn sen jag var 17 år. Nu är jag 30 år och har 4 barn mellan 0-12 år som sprider glädje, men som också kan få mig att balla ur ordentligt. Min blogg är i mellanåt ett ställe där jag spyr av trötthet eller frustration, men allt som oftast ett ställe där jag bloggar om fantastiska saker som händer i mitt och familjens liv!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-06-18 - Testinlägg
Det e sant, jag har släppt sargen och gett mig ut på banan IGEN, tror jag i allafall! Tänkte ge bloggenhelskottat en sista chans, men efter alla uppdateringar som blogger har gjort så..

2011-10-08 - Jobba/ va mamma
Jag är numera INTE bara mamma utan även en heltidsarbetande kvinna med allt vad det innebär. Jag stortrivs med mitt liv just nu och min önskan är att vi skulle kunna fortsätta i denna lunk i flera år..

2011-09-20 - Buzzador för Vanish....
Just nu buzzar jag Vanish och får chansen att uppleva hur man effektivt och lätt blir av med fläckar på ett skonsamt och miljövänligt sätt 

2011-08-30 - I kväll...
Japp i kväll händer det, jag återkommer!

2011-06-22 - (saknar titel)
Fullt ös från morgon till kväll! Jag gillar när det är fullt upp och i dag har jag hunnit en massa som jag egentligen inte ens borde ha brytt mig om. Helt plötsligt dök det upp nått som vi rätt länge..

2011-06-21 - Glömsk, förvirrad men ändå väldigt älskad!!
Lugn i stormen, nu e jag tillbax igen! Har under flera dagar försökt hitta bloggtid, men det e nån annan som snott den tiden för mig. =)Har hänt en massa de senaste dagarna men mer än 70%..

2011-06-11 - Bebismys å tidsbrist..
Har egentligen inte tid att blogga i helgen, här e det nämligen bebismys på hög nivå! Syster med familj har anlänt, M jag och Axel har haft en underbar natt i husvagnen och Adam kom i väg på..

2011-06-09 - Tassimo T 20
Åh va jag blev lycklig när jag fick besked att jag blev uttagen till att BUZZA nya Tassimo T20. Det ska bli såå roligt när min kaffemaskin anländer i hop med en massa kapslar av kaffe, the och..

2011-06-09 - Ja e tillbax....
Åh vilken dag, mycket kaos men oxå en massa roligheter! Fick i dag veta att min kära syster med familj kommer ner i helgen och ska sova HÄR!! Tanken va till en början att de skulle sova i Västervik,..

2011-06-09 - I´m back......tror jag!
Det händer så in i baljan mycket nu, så jag MÅSTE ta mig i kragen och börja blogga igen! Jag ska försöka sätta mig ner i kväll och sammanfatta nått snyggt på allt som hänt! Jag lovar INTE, men jag ska..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se