Junimama
Jag är en 28-årig tjej som tillsammans med min man väntar vårt första barn i mitten på juni 2013. I bloggen följer ni mina dagar som gravid, mina tankar och funderingar men även min vardag.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-09-05 - Back to where it started
Från början fanns lillidas.blogg.se. Sen kom junimama.blogg.se. Tanken från början med mama-bloggen va att skriva ner allt som hände under min graviditet för att sen ha det som ett mysigt minne i..

2013-09-05 - 05 09 13
Idag har det inte hänt så himla mycket här, därav inte så mycket på bloggen. Imorse blev det träning trots att benen kändes som två betongblock. Blev lite löpning som av förklarliga skäl inte gick så..

2013-09-05 - Like father like son


2013-09-04 - En dag på stan
Eftersom Richard bara hade morgonträning passade vi på att ta en liten tur på stan efter vi käkat lunch. Blev lite kikande på allt möjligt, kläder, klockor och inredning. Måste sett rätt roligt ut när..

2013-09-04 - Time for change
Skulle vilja göra nåt snyggt med mitt hår. Ända sen jag flyttade hit har håret känts torrt, slitet, svår hanterligt och tråkigt. Så nu går jag i tankar om att gå förbi en frisör här inne i stan eller..

2013-09-03 - 130903
Imorse blev det en sväng till gymmet, körde ett lite längre pass idag med lite löpning, övningar för mage och ben. Och det känns av nu kan jag säga. Varje gång jag går ner för trapporna här i..

2013-09-02 - Bara för att...
Fick en liten present av Richard såhär på kvällskvisten. Vet egentligen inte vad jag gjort för att förtjäna en sån fin ros men nåt bra måste det ha varit, haha! Gjorde min måndagskväll lite roligare!

2013-09-02 - Plötsligt hände det...
Idag blev det äntligen fixat ett träningskort! Himla härligt att äntligen få komma igång på riktigt med träningen. Annars idag står det inte så mycket på schemat. Charlie tar en liten siesta just nu..

2013-09-01 - 1.a september
1.a september idag och första höstdagen känns det som. Idag har det bara regnat och regnat här, men trots detta tog vi en liten runda på stan. Skulle byta ett par byxor och gå förbi ett gym och fixa..

2013-09-01 - Morning glory
Så startade jag söndagen med en löptur. Rundan som jag sprungit de tidigare gångerna har börjat bli så himla tråkig så idag testade jag en ny rutt längs hamnen. Gick väl sisådär. Härligt med en ny..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se