Just Freakin Daie
Kanske är jag bara en vanlig, random metalhead från Bergslagen. En vanlig, random metalhead som kan defineras med bara ett par få ord, som att jag gillar djupa, mörka urskogar där jag sitter och skriver tunga, mörka grejer och lyssnar på min tunga, mörka musik i mina tunga, mörka kläder. Eller så är jag mer än så. Kanske kan inte en människa defineras med ord utan måste upplevas för att förstås. Vilket det är, är helt upp till dig.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-09-03 - Men jag vill inte ha nå jävla tranbär i min musli!
Jag har varit dödligt sjuk. Eller åtminstone vansinnigt förkyld. Därför har jag inte skrivit något här.Om ni faktiskt inte vill läsa och höra om mitt berg av snorpapper. Ni vet - form, kulört,..

2013-08-27 - Chill, chill.
Ursch! Vilken slö dag det har varit. Tiden går alldeles för sakta, tyckte eftermiddagen höll på i evigheter, bara ligga på soffan som en dö sill och glysa på film är ingen höjdare. Först när jag..

2013-08-27 - Boring, boring, boring.
Orkade inte ens tänka på att skriva något igår, min hjärna var som en Slushie-maskin, det roterade bara runt en massa gojs därinne. Men kan väl inte påstå att det var någon direkt förlust, hände inget..

2013-08-25 - Varm Choklad & Harry Potter.


2013-08-25 - Vilse.
Har precis lämnat Dante hemma hos Vile som ringde och så gärna ville leka. "Klart ni ska leka!", "Får jag prata med pappa så jag vet vart vi ska bara?". Vile gav luren till Jörgen och han påbörjade en..

2013-08-24 - Vi vet hur man spenderar en Lördag.
Skumbad, mysbyxor, kinamat, massor av godis, chips och "AFV" på TV:n. Vi vet minsann vad Lördagar är till för.Quick English Summary: It's saturday, and the kid and i sure know how to spend a saturday.

2013-08-24 - Idag behövs det...
...Kaffe. Massor av kaffe.Grannen drog återigen hem ett gäng dönickar runt kvart över två inatt, dom stod ute och gormade på balkongen så jag hörde dom lika tydligt som om dom stod i mitt eget..

2013-08-24 - ...Varför?
...Varför? Hur kunde det ske? Hur kunde det bli såhär?!Sitta här och glysa på Terminator en fredagskväll... JAG AVSKYR ARNOLD. Quick English Summary: I'm sitting here, watching Terminator... I..

2013-08-23 - Idag är jag sådär löjligt hög på livet!
Tror ni jag vart glad i morse klockan fem när klockan ringde och gick jag gick ut på balkongen och möttes av daggbeklätt, glittrande gräs och den dimmtät, kristallklar luft som hängde tjockt över..

2013-08-22 - Sliter hellre av mig ansiktet än sätter ner..
Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2020 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se