-Just Like Candy-
Som en rikigt bra blandgodispåse! Jag är mamma till två pojkar födda -06 & -09, bloggar om livet, mode, INREDNING, tv tja..allt som faller mig på, många bilder & mkt uppdatering. K L A R T att du ska kika in!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (27 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-02-22 - Konmari med utmattning & eller Adhd 1: kategori 1..
Den första kategorin är kläder. Vad som skiljer Konmari från andra metoder är att du inte ska rensa utrymme för utrymme utan kategori efter kategori. Det innebär att du tar fram allt i samma kategori..

2019-02-02 - Konmari med utmattning & Adhd del 2
Det första steget efter att boken är läst är att göra en målbild. Målbilden handlar om hur det ska vara EFTER man är klar. Hur tiden som blir över ska spenderas. Målbilden kan vara en skriven version..

2019-02-01 - Konmari med utmattning & eller Adhd 1
Marie Kondos teknik för ordning hemma sprider sig som en löpeld just nu. Själv har jag konmariat ett tag, börjat om när jag fastnade och är nu på banan igen. Eftersom jag upplever en oerhörd skillnad..

2018-06-28 - Kusin blir 20!


2018-06-24 - Midsommarstång med örter
- Läs hela inlägget här

2018-06-06 - Morgonkaffe i trädgården
Rosornas tid har börjat i trädgården, lite tidigare än vanligt så för hoppas att det blir en låååång säsong o inte är över innan midsommar eller så. Rosor trivs bra hos mig så det köps en del och..

2018-05-30 - Ska vi byta växter med varann?
Åh, har länge velat ha en växtbytardag & nu ska vi ha en :o). Äntligen! Har planterat om lite plantor att ha med. Man vet ju inte riktigt vad det blir av det hela... men förhoppningen är ju att något..

2018-05-28 - Ny vecka
En bild från trädgårdsrundan förra helgen Ny vecka. Veckorna går alltid fortast i maj, det är så mycket som ska hinnas med. Helgen som gick var fylld till bredden av fotbollsmatcher, marknad,..

2018-05-26 - Ljuvliga maj!
Vi har blivit bortskämda med så himla fint väder hela månaden! Det skulle regna här idag., men det kom aldrig lite synd för gräsmattan vill nog ha lite vatten... vi vattnar en del men med förra årets..

2018-05-26 - Korgar till sommaren
Det bara är något med denna typen av korgar som bara passar så bra till sommaren.... i en hörna på balkongen eller kanske till uteplatsen. Jag gillar att det finns så mycket bohemiskt att välja på i..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2019 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se