knocked up life
Moa heter jag och är 20 år gammal.
Är gravid av en slump, men lika glad för det. Många funderingar och tankar. Följ med mig under min graviditet. Kanske vi kan hjälpa varandra under vägen eller så kanske du bara är lite nyfiken. Hur som helst, välkommen!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-01-25 - Nystart!
Nu har vi äntligen fått flytta in i lägenheten! Är helt färdig kan jag lova. Vi började på en gång att tapetsera och måla om lägenheten, iallafall det som var lite mer "akut". Så köket, vardagsrummet..

2012-12-11 - LCHF Tacopaj
Riktigt riktig god tacopaj blev det idag! Här är receptet 400 gram köttfärs 4ägg 3 dl riven ost 0,5 dl grädde 1 msk fiberhusk 100 g creme cheese 1 påse taco krydda 1 burk creme fraiche Tacosås Blanda..

2012-12-06 - Kärleken till denna man är obeskrivlig!
Jag kan förstå varför folk inte kunnat låta bli att skriva på facebook osv osv. För jag är ärligt talat helt förkrossad över Opie! Det går inte att undvika att låta töntig men jag ÄLSKAR Opie! Går det..

2012-12-06 - Tordag
Klev upp i vettig tid idag faktiskt. Vi har varit ute på en prommis jag, Ottoman och Molly. Skulle till candycorner för att köpa lite snus (dem har jätte billigt snus där men tyvärr har dem gått i KK..

2012-12-05 - Gorilla
Den här grisen är i Gällivare och jobbar tre dagar. Måste säga att det är skönt på ett vis, men inatt så var det jobbigt. Okej jag har väldigt svårt att sova som det är, men då kan jag ju alltid roa..

2012-12-05 - Vad är det för dag?
Idag har jag och Ottoman varit på stan. Skulle dit för att köpa en klocka, men den hade dem inte fått in så jag får fara dit nästa vecka för att se om den kommit då. blev istället lite annat smått och..

2012-11-28 - Ny kategori!
Har startat upp en ny kategori i sidan, LCHF. Vi har hållit på i fyra veckor denna vecka och jag tycker att det går super bra. Har nästan inget sötsug alls och är inte hungrig. Måtte ju bara vara den..

2012-11-27 - Tisdag
Otto har sedan två veckor tillbaka börjat vakna på nätterna. Och det är väldigt frustrerande, man är inte van att vakna på nätterna och hålla sig vaken. Att inte få sova en hel natt gör att man blir..

2012-11-26 - Måndag 26/11
Har spenderat helgen i Setsele med familjen. var riktigt skönt att få komma "hem" en sväng. Vi fick äta blodpalt, leka med Agnes, sova i husvagn och bara umgås med nära och kära. Synd bara att helgen..

2012-11-09 - Typ en sån här kärleksförklaring!
Ni vet känslan när man är singel och tror att man aldrig någonsin kommer att hitta kärlek igen? Hade gett upp tanken helt att jag en dag kanske skulle hitta någon. När jag träffade Kristofer visste..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se