Life of Heidi
Ensamstående mamma som skriver om livet med 2-åringen Elton och nya bebisen Bonnie.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-09-26 - Tips på vad man kan göra en vab-dag.
Laga saker som väntat länge på att bli lagade. Som den här stolen t ex som jag har superlimmat ihop äntligen så den slipper vingla omkring. Putsa silver med hemmagjord puts. Smycken som legat oanvända..

2017-09-25 - Husvisning ikväll.
Ikväll ska vi kolla på ett hus igen, så spännande!! Det är ett hus som redan visats och bud har också redan inkommit, men vi ringde mäklaren och får en extra visning idag. Det visade sig att fler..

2017-09-20 - Husdrömmar.
Hänt en del på husfronten sen sist. Vi har hunnit vinna ett hus, skrivit kontrakt, gjort besiktning och sedan förlorat det igen! Nädå, men det visade sig på besiktningen att det var en liten skada på..

2017-09-17 - Husdrömmar.
Söndagkväll, baby has left the building och jag bäddar ner mig och kollar på ”husdrömmar”. Åh, kan vi inte bara bo ihop snart!! Vilken lyx att få kura ihop sig bredvid Honom varje natt sen..

2017-09-12 - Besiktning.
Nu har vi varit på en nästan 3 timmars besiktning och jag tror att vi kan pusta ut någorlunda i alla fall. Verkar inte vara någon fukt eller mögel, dock en rötskada på en liten del av taket…och..

2017-09-11 - Finfin helg.
Barnfri lördag och då drog vi till Stockholm för att gå på kräftskiva hos Pers syster. Men först hann vi med lite mys för oss själva och då blev det brunch och en liten skål för huset på Trattorian på..

2017-09-08 - Älskade barn.
Börjar bli stora barn här nu! Elton är 7 år och har precis börjat ettan, så spännande! Liten tweenie är det verkligen, tjurig, vill fortsätta sova på morgnarna och är inte den snabbaste när man ska..

2017-09-07 - Det nya livet.
Hej, det var ett bra tag sedan! Blev plötsligt så sugen på att börja blogga igen. Så vad har hänt sen sist? Typ allt!! 2017 blev verkligen mitt år! Träffade min stora kärlek, P, i februari. Eller..

2016-02-21 - Ragga workout.


2016-01-19 - (saknar titel)
…strävar jag efter att bli, ooh yeah! Kör på med min app, Lifesum, där jag ställt in (mest på skoj) att gå ner 10 kg (till 54 kg) till sommaren. Och det undrar jag om det verkligen går bara..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2020 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se