Lilla H - barnmodeför vuxna.
Barnmodeblogg med personlig touch. En hel del barndesign, möbler, kläder, och annat roligt. Kretas kring min dotter Lilla H.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (8 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-11-14 - Home Away From Home
Nu är den nya bloggen äntligen uppe! Klicka här eller på bilden nedan för att komma till Home Away From Home! Den ligger kvar på samma portal för jag kan den bäst. Tar tid att lära sig nya koder osv..

2012-11-12 - Gymnast
Min kära dotter är väldigt inne på att göra konster och dansa osv. En favoritsyssla är att balansera uppe på soffkanten och stå på ett ben.

2012-11-12 - Förberedelser
Idag har vi skrivit en lång lista på saker vi måste kolla upp innan flytten. Att bara ta sitt pick och pack och flytta är inte ett alternativ. Vi har både hus, bil, lån, möbler, abonnemang osv som..

2012-11-11 - Sjuk
Denna helgen har gått i sjukdomens tecken. Hela veckan faktiskt. Hela dagen igår låg lillan på över 39 grader och vi fick inte ner den. Vid febertopparna runt 40 grader kräktes hon. Stackars liten!..

2012-11-10 - Nu så....
Nu kan jag äntligen avslöja vad det är för karamell jag gått och sugit på ett bra tag. Vi ska flytta! Till England! Om ca två månader flyttar vi till England då min make har fått ett jobb där. Detta..

2012-11-09 - Kompis
Haley träffade sin kompis Meja igår som bor i Göteborg. Meja fick en present eftersom att hon fyllt år. Mejas mamma Helga är min barndomskompis och efter att tjejerna lekt en stund lämnade vi av dem..

2012-11-09 - Changes
Det kommer hända saker med bloggen snart. Förändringar är på gång jag håller på att jobba på dem. Dels kommer jag byta bloggportal och dels kommer bloggen ta en annan inriktning. Till det bättre..

2012-11-05 - borta
Föregående inlägg är borttaget då det rasade in kommentarer, både bra och sakliga men också negativa och nedlåtande och det slog bara... jag orkar inte den debatten här på min blogg..... så är det..

2012-11-05 - "Hen debatten" please shoot me!
Nä men allvarligt. Jag har hållt tyst ang denna debatt länge nu för jag har inte ens tyckt den varit värt besväret. Men nu börjar jag läsa det på fler och fler ställen. Är "hen" här för att stanna?..

2012-11-05 - Kalashelg
Hjälp, känner att jag behöver ta helg efter helgen! Fullt ös har det varit. I fredags var jag på bokklubb. Vinglade inte in på uppfarten med cykeln förren efter ett. Dagen efter vankades det kalas för..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se