Lillen och Jag
Här skriver jag som mitt liv som ensamstående gravid med enorm barnlängtan.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-01-31 - 31 Januari
Jag beställde amningsbh igår. I storlek 80D. Och jag tror jag kan bo i den, den är ENORM! Och när jag beställde åt mig var ju bebis tvungen att få något också. Så jag lägger upp dos pictures!

2012-01-28 - 28 januari
Så my duedate came and went.. Enligt mig.. Men enligt RUL har jag några dagar kvar. 11 st för att vara exakt. Livet har börjat kännas så jävla mycket mer komplicerare. Allt krånglar och inget går så..

2012-01-15 - 15 Januari
Sinnessjukt trött. Jag har inte ork med något, jag har inte lust med något, jag vill bara sova. Det kliar överallt, jag kan knappt sova längre. Jag kommer inte att orka. Nu får han titta ut, så jag..

2012-01-14 - 14 januari
Nu väntar jag på att A ska komma förbi så vi kan diskutera lite saker inför framtid och förlossning och så. Jag orkade endast plocka undan lite skit, men de e fortfarande lite som behöver plockas..

2012-01-10 - 10 Januari
Jaha, ännu en dag i bloggvärlden. Jag har inget att skriva, ingen lust, därav mina korta mellanrum mellan inläggen. Har börjat få ont i bäckenet när jag gör saker, såsom diska, plocka och andra..

2012-01-09 - 9e Januari
Min update är den bästa. A har iallafall sagt sitt favoritnamn och sen att han även inte verkar bry sig direkt om nånting längre är ju superkul. Vet inte vad som händer med folk runt om kring, men..

2011-12-31 - 31 december och 26 dagar kvar
Jag är så duktig på att uppdatera. Här är jag igen iallafall, jag blir bara rundare och större för varje dag som går och han där inne lever loppan. Men nu kan han komma ut när han vill, för nu har vi..

2011-12-17 - Seriöst? Ingen?
Ingen vet något om nånting, nej.. Okej, whatever. Var hos barnmorskan i onsdags, hjärtljuden låg på 148 i minuten, min mage är fortfarande 2 veckor stor, och han är inte fixerad ännu. Eftersom mia var..

2011-12-08 - Kläder?
Jag behöver tips på var man kan hitta snygga, billiga mammakläder. Inte H&M, kvalitén suger där. Så om någon av er som läser vet, kan ni väl skriva en kommentar om det. Och det är inte så farligt att..

2011-12-07 - Idioter.
Jag va och lämnade in vilka tapeter jag ville ha. Dom valde helt bort mina val och valde efter eget tycke. Supersnällt att jag fick vara med i MIN lägenhet och att jag fick vara med att välja när ni..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2021 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se