Lillys Bebisblogg
Hej! Jag heter Lilly och är 14 år (97:a). Jag fick reda på att jag var gravid i Oktober 2011. Nu har jag bestämt mig för att behålla barnet. Följ gärna min blogg för att se hur det går med graviditeten och tiden efter (:


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-11-28 - Umo...
Alexandra följde med till umo idag och jag fick prata lite med en tjej (tant...).. men hon var faktiskt trevlig. Hon verkade inte fördomsfull eller nånting, så jag ska gå till henne igen nästa vecka..

2011-11-27 - Myst + film!
Fina Johanna kom över med choklad och julmust (hehe...) och vi tittade på film hela dan. Fick springa och pissa tusen gånger.. haha... vi drack seriöst upp två stycken läskflaskor (1,5 L) xD Jag har..

2011-11-27 - Kan inte sova...
Mår sjukt illa, har ont i huvudet, men är fortfarande så trött att jag inte kan resa mig ur sängen. Jag mår så jävla dåligt att jag knappt kan sova.. seriöst... Ugh, kanske inte borde varit igång hela..

2011-11-26 - Skolan...
Skolan försöker övertala mig att fortsätta gå i skolan i alla fall några veckor till. Orkar och vill inte, kan knappt hålla inne min irritation. Är helt pissed på allt och alla nu -.- Men vi ska ha..

2011-11-24 - Happ..
Inge mer skola för mig då... Mamma har pratat med skolan och vi ska dit på möte imorron. Kommer sakna klassen sjukt mycket men vill inte att lillen ska må dåligt heller ;/ Skriver mer när jag vet!

2011-11-24 - Idag...
gick jag hem från skolan efter lunch. Ska fan ringa till skolan och fråga om hemundervisning. Jag klarar inte av skolan.. seriöst. Aja, kom hem vid 12 och har sovit fram tills dess. Ska försöka sätta..

2011-11-22 - Var hos doktorn idag...
Det gick väl sådär, mitt blodtryck har gått upp... från 100 genom 60 till 140 genom 85. Jag stressar för mycket och gör massa saker hela tiden. Mamma fick damp på mig när vi kom ut från sjukhuset. Hon..

2011-11-21 - Har bara vilat idag.. xP
Jag gick hem från skolan för jag orkade verkligen inte. Jag var sjukt trött och sen stack jag ändå ut på eftermiddagen... Så nu är jag grymt trött och pallar verkligen inte med nånting. Ska nog gå och..

2011-11-21 - Graviditetsvecka 17 (16+0)
Din bebis Din bebis är nu ungefär 80 gram och 11-14 cm stor! Det är inte bara fostret som växer, utan också livmodern och moderkakan blir större för att kunna försörja utrymme och näring till ditt..

2011-11-21 - Lägger upp ultraljudsbilden igen (:
Jag har ju haft lite blödningar under graviditeten. Jag fick typ panik första gången jag insåg det så jag fick ta och åka till sjukhuset med mamma efter typ två dagar (åh, segt egentligen..). Men det..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se