LindaViola - med bebis i magen!
Bloggar om livet som gravid och allt runt omkring. Snart är vår skatt i vår famn, BF 3/5.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-10-27 - Sugen på en nystart
Godkväll!Nu har jag inte bloggat sen dess att Svea fyllde 3 år och mycket har väl hänt sedan dess. Båda kidsen har hunit bli ett halvår äldre, Svea 3,5 år och Gustav 1,5 år. Svea har börjat förskolan..

2017-03-21 - Svea 3 år
Så fyllde även dottern i huset år, hela tre år! Känns oerhört konstigt att vi faktiskt har ett barn på tre år här hemma, förstår på riktigt inte hur det är möjligt? Nåväl, så är det och vi älskar..

2017-03-19 - Dubbelt födelsedagskalas
Igår hade vi gemensamt kalas för både Svea och Gustav (och lite Alexander på ett hörn). Jag hade planer på ett kalas i temat rosa och blått men icke. När vi var iväg och fixade saker till kalaset..

2017-03-18 - Gustav 1 år
Att Gustav fyller 1 år innebär att det snabbaste året i mitt liv passerat. Helt galet vad fort det har gått. Jag har svårt att förstå att han faktiskt redan blivit ett år vår lille gosse. Jämfört med..

2017-02-24 - Fotograferingsdags
Freeeeeedag! Min sista lediga fredag på eeeeeeevigheter. Den ska förvaltas väl. Eller ja, vi ska till Ateljé Utell och fotografera Gustav. Dags för sånna där söta, svindyra bilder som vi tog på Svea..

2017-02-21 - Gustav 11månader
Kan någon vänlig själ berätta för mig hur det ens är möjligt, att Gustav i helgen blev 11 månader? För mig är det helt ofattbart. Det i särklass mest snabbspolade året i hela mitt liv och jag hoppas..

2017-02-14 - Svea är gipsad
Ni som följer mig på instagram vet redan vad som hänt, men för er andra kommer nu en uppdatering om läget här hemma. I torsdags halkade Svea på ett par byxor som låg på golvet här hemma, så illa att..

2017-01-30 - Don´t worry bee happy
Puh. En gång varje/varannan timma har Gustav vaknat inatt - för att AMMA. Wtf?! Hur gick det till? Vem sa att det var ok att gå bakåt i sömn utvecklingen? Inte jag i alla fall. Hoppas det bara var..

2017-01-28 - Lite bättre mage
Hej allesammans!Ni är säkert många där ute nu som undrar hur det går med Gustav, hans mage och sömn. Jovars, det har lugnat ner sig. Första nätterna med laktulos var hemska, men sedan lättade det och..

2017-01-21 - Gustav 10 månader
I veckan blev han 10 månader vår lille gosse här hemma. Jag slutar aldrig förvånas över hur fort tiden fanktiskt går och jag börjar på riktigt bli rädd för hur snabbt livet spolas fram. Om dagarna är..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se