Lindisens hem
Hej! Jag heter Linda och är 29 år. Jag är gift med Pontus och vi har en underbar son som är cirka 1,5 år gammal! Nu är jag gravid igen och Nils syskon beräknas komma i januari 2014! Vi köpte ett nyckelfärdigt parhus som vi flyttade in i januari förra året och vi har ägnat stor tid åt att komma i ordning och att färdigställa vår trädgård. Mitt i allt detta så gifte vi oss i maj förra året så vi har verkligen haft fullt upp. Jag bloggar om allt, nästan allt :), i min vardag och delar med mig av mina erfarenheter, tips och idéer!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


7 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-09-21 - Living and room
Igår var jag var på ett som vanligt supertrevligt party hos värdinnan Madde! Denna gång för Living and room som har såå mycket fin heminredning!! Blev en del fina fynd som jag ser fram emot att få..

2014-09-06 - En spade i håret, naken rymling och en..
Man skulle ju kunna tro att natten skulle bli rofylld då båda barnen somnade tidigt i sina egna sängar igår kväll. Linnea sov bra hela natten och långt in på morgonen. Nils däremot kom in till oss typ..

2013-12-26 - Juldagen
Igår hölls julafton nr.2 i Vaggeryd! Vi hämtade upp Jessie & Anders, Nils sov gott i bilen på vägen ned så han behövde ingen mer tupplur sen, perfekt! Efter jullunch och fika så åkte vi upp..

2013-12-03 - Lussebullsbagaren!
Idag har Nils bakat lussebullar på dagis, och några stycken fick han med sig hem! Fröknarna sa att Nils hade varit jätteduktig och varit så fokuserad när han rullade sin bullar hihi :)Igår hade det..

2013-11-25 - Frukostmys
Denna vecka har jag kvällsjouren på jobbet så jag börjar kl. 14. Så jag och Nils har nu suttit och ätit frukost och tittat på barnprogram ända sedan halv åtta, mysigt! Nu längtar jag till 1:a advent..

2013-10-28 - Vab igen
..

2013-07-16 - Urvuxna kläder
Rensade i Nils garderob innan och hittade många gamla favoriter som Nils har vuxit ur. Men det känns så kul att de kommer till användning snart igen! Som den här björn-dräkten som Nils fick av moster..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se