Linneas Diary
Blev ensamstående mamma till en liten "kotte" som jag kallade henne i magen den trettionde maj tvåtusentolv. Det är verkligen det bästa jag åtstakommit i mitt tjugotvååriga liv. Såklart är det en berg- och dalbana heta duga. En sådan där härligt kittlande, för det mesta. Ja, ni fattar!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-08-10 - Rota i det gamla.
Både en och två gånger har jag kikat in på bloggen, tänkt skriva några rader. Istället fastnat i gamla inlägg, läst, kommit ihåg, ibland med ett leende på läpparna, ibland med en klump i bröstet. Just..

2014-02-12 - Peppar peppar.
"Yes, äntligen börjar det kännas lite bättre". Ungefär så sa jag efter att ha frächat upp mig lite igår med en dusch och efter att ha svept rakhyveln efter benen. Men ack så fel jag hade, vaknade..

2014-02-11 - Märkt för livet.
Jag har ju hunnit gadda mig också. En tatuering för min lilla Kotte, som visade sig vara en Vilhelmina till slut. Äntligen vill jag säga, jag har längtat mycket efter denna tatuering. Jag ville ha med..

2014-02-10 - Bilder ni aldrig fick se.
Tänkte lägga upp lite bilder ni aldrig fick se. Bara på Vilhelmina. Bilder som egentligen bara legat i kameran och väntat. Nästan så jag glömt bort att jag knäppt dem. Kul att hitta igen lite bilder..

2014-02-10 - Numera är vi stadsbor.
Var tog egentligen vintern vägen? Och var fick jag luft ifrån kanske ni undrar. För ni verkar faktiskt trots allt vara några tappra själar kvar som tittar in här varje dag. Det är kul, det gör att man..

2013-11-27 - 18 månader.
Vilhelmina blir om några dagar på pricken 18 månader. Tiden går så fort, men ändå inte. Vill liksom inte backa heller utan längtar efter det som kommer. Få se min dotter utvecklas, börja prata. Att få..

2013-10-12 - Smarta lurar?
Nu gör jag ytterligare ett försök att slänga upp ett inlägg här. Var länge sedan jag satt vid en dator, så mobilen har regerat. Vilket i sin tur resulterat i att inläggen försvunnit innan jag hunnit..

2013-09-12 - Bestämd dam.
Här hemma har vi i nuläget tappat kontrollen lite, åtminstone känns det så! Finns det något som kallas 1.5-års-trots? Om inte så har vi uppfunnit en nu. Hon är tjurig som få och bara ska ha det på..

2013-09-08 - Tjejmilen.
Helgen som varit har helt klart vart lyckad. Semester, trevligt sällskap och milen på det. Jag tyckte mig inte vara tränad för att springa, då mitt mål då jag anmälde mig till Tjejmilen var att..

2013-09-04 - Saknar!
Saknar redan denna tjej. Resan mot Stockholm, Obama och tjejmilen har nu börjat (för ett par timmar sedan). Just passerat Söderhamn och rumpan strejkar!Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2019 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se