linnnejas
en ung blivande mamma som väntar mitt första barn i mitten på december. i min blogg skriver jag om min vardag och hur det är att vara ung och gravid.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-01-14 - fredag 13e
jag äter chips och tittar sleepy holow, någon skräck film som precis börjat på 4an. Fredag den 13e idag juu, lite läskigt tycker jag särskilt när inte min man är hemma buhu.Iallafall ikväll var vi hos..

2012-01-14 - MATSCHEMA
Dax för nya matrutiner för alla! det behövs kan jag säga. har blivit så dålig på det och slarvat skit mycket till både mig och kian usch och fy på mig!!! till mitt försvar kan jag säga att det lätt..

2011-10-07 - lite uppdatering
kian sover i vagnen och jag ligger i sängen och gör absolut nothing. halvtittar på familyguy bara. var precis inne på friskis och svettis hemsida och kollade lite, funderar starkt på att köpa ett kort..

2011-09-19 - .
VEM Vem är i rummet med dig? KianVem fick du senaste sms av? EmiliaVem tänker du på nu? ingen speciellVem pratade du senast i telefon med? PappaVems hus var du senast i? Min systersVem önskar du var..

2011-09-16 - fredag
heeej på er idag har jag och kian varit på museum! stadsmuseet var vi på. var tvungen att ta reda på lite grejor till ett skolarbete. kian tyckte det var jättekul btw. kröp runt överallt och skulle..

2011-09-08 - happy
är så glad och nöjd idag. kan ha lite med och göra med våran mysiga sovmorgon till halv 11 ;) resten av dagen har också varit jättebra. har varit på öppna förskolan och lekt och haft jättemysigt med..

2011-09-07 - onsdag
har hållt på att tvätta hela morgon medan kian sovit och en kille slipat min ballkong. det låter ju inte så jättemysigt här inne kan jag säga.. så kian ligger i vagnen i hallen så han får sova ostört...

2011-09-03 - lite tankar
känner sån jävla press.. press på att vara bra mamma, vara snygg för min pojkvän, vara duktig i skolan och så vidare. hinner inte med allt och jag får sån jävla ångest. vet att man måste prioritera..

2011-08-31 -
jag har bestämt mig för att köpa gymkort. eller inte gymkort direkt men på friskis&svettis, kostar bara ca 1000 för en termin om man är tonåring och köper "dagkort" (man kan bara träna på dagen). dom..

2011-08-27 - bajs räkningar
glad man blir när man hittar ytteligare 2 räkningar som ska betalas.. så nu har jag ca 1500 kvar på mitt konto och jag ska köpa presenter till 3 personer plus hämta ut bilder som jag hade beställt...Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se