Litens resa
Den här bloggen är en resa, och ni är välkomna att hälsa på om ni vill. Se in i hur vi har det, Liten och jag. Liten är det mirakel som jag bär inom mig. Vi har aldrig träffats men jag bara vet vilket mod, vilken kunskap och vishet Liten bär på. Jag bara vet, vilka äventyr Liten har inom sig. Vilken skönhet, vilket skratt.
Det är Liten och jag. Och ni, om ni vill.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-06-13 - Påväg till Nyhem!
Varje år åker vi med familjen till Mullsjö och går på en konferens som heter Nyhemsveckan. Vi bor i stugor i skogen och det är supermysigt! Det är, för mig, starten på sommaren. Vi är snart framme och..

2015-06-04 - Första tandborstningen
Igår fattade mamma och pappa äntligen galoppen nu när åttonde tanden tittat fram.Vi borstade tänderna!Och jag kan säga att det var en riktig höjdare - Jonah har inte velat släppa tandborsten idag. -..

2015-06-02 - Bloggens vara eller icke vara...
Nu har jag inte skrivit här på länge, och det känns som att ju längre uppehållet blir ju svårare är det att starta igen. Jag har funderat mycket på varför det känns så svårt för mig att få till inlägg..

2015-04-22 - Premiär för gungan!
Igår var vi ute rätt mycket jag och jonah, och bland annat var vi i en lekpark tillsammans med min bror och hans 2 barn.Jonah är fortfarande för liten för de mesta i en lekpark, men vi tog modet till..

2015-04-20 - 1 års kalas
Igår var vi på 1 års kalas för Jonahs minsta kusin Judith. Tänk att tiden går så fort ändå! Jag minns dagen då dem kom hem från bb och vi hade varit hemma hos dem i förväg och gjort allt så fint med..

2015-04-17 - Fredagsmys
Idag har det hänt mycket hemma i de lindbergska hushållet. Jag har länge funderat på att besöka något som kallas för "barnens kyrka" i kloster kyrka här i Eskilstuna, men det har aldrig blivit av.Idag..

2015-04-15 - Sjukstuga
Idag blir inte mycket gjort här hemma, men man får bara acceptera att vissa dagar är så. Jonah sover oroligt med feber från vaccinet och vill att jag ska buffa honom mest hela tiden så han får sova i..

2015-04-15 - BVC och vaccin nr 2
Igår var det dags för Jonah att få sin andra dos av vaccin, och usch vad jobbigt det var. Både jag och Erik var med, och tack och lov gick det ändå rätt fort att både då sprutorna och gråta klart, men..

2015-04-14 - Konstant rädd
Inatt gjorde jag det igen. Jag vaknade mitt i natten och tyckte mig inte känna jonahs stadiga andetag bredvid mig. Jag kände inget när jag snabbt letade efter hans bröstkorg i mörkret så jag ryckte..

2015-04-13 - Mamma är aldrig så långt bort att hon inte kan ge..
Det kanske är en konstig rubrik på blogginlägget för självklart är jag, och alla mammor, det ibland, men ni kommer snart få veta vad det handlar om. Jag och Erik var ute igår, behöver inte nämna var..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se