LITTLE MAMA - BLIVANDE MORSA
Tjenamors!
En ung blivande morsa på 22 år. I min blogg kan du följa mig & min bäses utveckling. Jag älskar att bjuda på mig själv så humor och massa konstigheter hittar du hos mig, ha det förbaskat gött tills vi hörs nästa gång!
Men akta er, ni kan bli en smula beroende / Little Mama


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-07-04 - Ut i solen!
Hallå eller är det någon som skäller? Mina underbara rim blir bara bättre och bättre för varje dag som går, eller hur? Jag är så stolt över mig själv att jag kan komma på dessa wonderful orden.  Jag..

2012-07-03 - Brukar ni baka?
Goder afton fänzy tant eller gubbe! Nu har jag plockat ut mitt nybakade bröd ifrån ugnen och det luktar som i självaste himmelriket här i huset, fast… det kanske inte luktar bröd i himmelriket?..

2012-07-03 - Ont i rumpa!
allå allå emliga armen! Nu är jag hemma från jobbet & nu är jag inte lika pigg som ett piggsvin snarare trött som en sengångare! Men lika glad är jag ändå, ni också hoppas jag? MEN är förbannad..

2012-07-03 - Lunch på jobbet!
Tjenamors nu ritar vi kors! Sitter på personalrummet nu och käkat lite, lyxa till det så drog till med en smörsgåstårtbit, avis? Klart ni är! Och ikväll blir det nog lite grillat för att fira detta..

2012-07-03 - Underbara tisdag!
Godmorgon mina sköna bönor! Slocknade tidigt igår och vad händer då? Jo man är piggare än ett glatt piggsvin på morgonen & tur är la det när en dags arbete väntar! Men idag är det som ni kanske..

2012-07-02 - Godnatt & nana gott!
Godkväll igen! Imorgon så ska jag bannemig ta saken i egna händer och jobba några timmar för att vara på minuten är det 07:30-15:00. Duktig jag är *klapp på axel* Så jag tänkte krypa ner i sänga nu..

2012-07-02 - Favoritnamn för mig
Goderafton mina fänzi fänz! Sitter & funderar på lite namn, är det bara jag som tycker att det är som en hel djungel där ute ? Jag blir sinnestokig i bollen av alla dessa namn som finns. Det finns..

2012-07-02 - Få större bröst
Okej ni kom på mig, attans!

2012-07-02 - Förvånad?
Hej på er! Längesedan jag skrev här men har fortfarande inget fungerande internet ute i buschen så att säga, men vem ska klaga? Finns säker folk som har det värre. Idag har jag äntligen varit ledig..

2012-06-27 - Blå på armarna
Ohboy hej! Har varit på sjukan idag & tagit lite prover, ursäkta men jag ser fan inte klock ut… Ni känner säkerligen till sånna där blåmärken som blir större och större hela tiden? Ja jag..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se