Livet är Underbart
Loppis, Secondhand, renovera, inreda, skapa- allt det som jag tycker gör livet underbart. Det blandar jag med det käraste jag har, min sambo och våra två barn.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-12-07 - [ På det igen! ]
Ja, det blev en paus till. Men nu finns lusten där igen att skriva :) Vi är nu installerade i huset och dom största renoveringarna är avklarade samt vi är ägare till en nybyggd..

2015-08-06 - [ D I Y AY ILLUMINATE ]
Hej! Det blev ett litet blogg uppehåll. Eller inte så litet kanske? Vi ser ljuset i renoverings-tunneln. Den här sommaren har vi jobbat utomhus. Sten har lagts, innervägg på altanen har..

2015-02-03 - [ E t t n y t t å r ]
Hej! Ja, tiden flyger verkligen förbi. Vi har nu ett nytt år. Och vi har firat en jul och nyår i vår nya hus. Underbart!Ljuset är ju inte det bästa som vi alla bloggare vet, men jag har..

2014-09-26 - [ Fredags mys ]
Hej!Här hemma har vi en hemma dag, dottern och jag. Lill tjejen vaknade efter en låååång natt med avbruten sömn, förkyld och hes. Så idag går filmen Frozen varm och vi har taco´s till lunch ;)Fick..

2014-08-14 - [ H a l l å ]
Japp! Nu bryter jag tystnaden! Vi börjar se ljuset renoverings tunneln. Vi är inflyttade och stormtrivs i vårt nyrenoverade 60 tals hus. Mer interiör bilder kommer- lovar. Men just nu får ni..

2014-02-10 - Lite tyst kanske ...
   Oj, oj, oj! Ja det blev en liten blogg paus. Mycket på jobbet, extra uppdrag på bloggen, familjen mm kom lite emellan.  Men jag är snart på banan.  Den största nyheten är..

2013-11-12 - [ Åhléns a/w 2013 ]
       [ Å h l é n s ]   Vilka vackra bilder! Inför årets höst kampanj har Åhléns anlitat  stylisten Emma Persson Lagerberg.  Älskar den sköna..

2013-11-11 - [ Äntligen måndag ]
   bild: Sköna hem  [ Äntligen måndag! ]   Här hemma mjukstartar vi alltid måndagar, jag börjar jobba kl. 11.00  så oftast hinner vi med en mysig..

2013-11-08 - [ Grått, grått och grått ]
 bild via pinterest och Anne[ F r e d a g ]  Känner mig inte direkt som en fjäder idag, det är lite tungt just nu. Mycket på jobbet, plugg till körkort, aktiviteter, renovering och en..

2013-11-01 - [ Race mot helgen ]
     [ F r e d a g s  feeling! ]  Äntligen är arbetsveckan snart slut. Den här har varit  t u n g. Vi har mycket planer inför helgen. Lill killens rum ska få en..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se