Livet i Villa Villekulla
Världens tråkigaste mammablogg


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-08-12 - Loppis- och reafynden till balkongen
Nästan två veckor höll vi på att måla balkongen i övervåningen. Tog evigheter att få till det med målningen. Men till slut så var det dags att börja bära fram allt jag fyndat till balkongen och börja..

2019-08-11 - Kaninbebisar
Lång historia kort har vi för närvarande 2 vuxna kaninhonor och 4 kaninbebisar hittills obestämt kön. Nej, det var ingen av honorna som råkade egentligen vara en hane och de parade sig. Nej då. Våra..

2019-08-10 - Trädård i kaos.
Den som säger att de har tråkigt kan komma hit för en dag. Jag lovar att du kommer inte ha tråkigt för en endaste sekund. Jag önskar att jag skulle kunna känna hur det är att ha tråkigt.... Ibland i..

2019-08-05 - Hej då för den här gången Estland
Och så hade sista dagen för Estlandsresan kommit för den här gången sorgligt nog. På nåon konstig anledning kändes 6 dagar mycket längre i början av veckan...Hadde det verkligen blivit söndag redan?..

2019-08-04 - Sista måltiden
Vi brukar alltid äta vår sista måltid i Estland på samma restaurang. I år skulle vi åka nattbåten och jag ville spendera sista dagen med min mamma så vi passade på att äta vår "sista måltid" redan på..

2019-08-02 - LEVIER, nästan som i Paris
Efter en loppisbesök och en stor runda på Järnvägsstationsmarknaden var vi alla super hungriga så vi tog en sväng förbi staden Paris och fikade lite....nä skulle inte tro det va. Men önska kan man..

2019-08-02 - Retro från Sovjettiden
Sist men inte minst så besökte vi den tredje våningen efter att ha bunkrat upp med allt gått på nedrevåningen. Det var många inlägg om en o samma ställe, men det är mycket att titta på och jag älskar..

2019-08-01 - Balti Jaam Marknad. Järnvägsstationsmarknad
Som jag skrev tidigare så var vi på loppis på lördagen och fortsatte sedan mot Balti Jaama marknad och tog en titt på området utomhus först. Som sagt var detta tidigare en marknad med Sovjetisk känsla..

2019-07-31 - Mot den berömda Ryska marknaden
Efter loppisbesök i Telliskivi Skaparverksdad tog vi bilen till Balti Jaama marknadsområdet. Balti Jaama marknad ligger bara en stenkast från loppiset vi besökte, men MANNEN orkade inte gå så långt så..

2019-07-30 - Telliskivi Skaparverkstad i Tallinn. Loppislördag.
Jag hade ju blandat ihop dagar och missade nästan att loppiset i Telliskivi Skapaverkstad var inte på söndag, men på lördag istället. Hade aldrig förlåtit mig att missa detta loppis som jag bara kan..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se