Livet med 4 underbar barn & en ovanlig sjukdom
Att leva livet som mamma är underbart men innebär även lite oro... Att tre av våra barn dessutom har en ovanlig hormonsjukdom gör att jag skriver mycket om sjukdomar, sjukhus men såklart om underbara stunder då barnen utvecklas =)

Vi har även haft oturen att förlora två barn så finns mycket tankar om hur rättvis egentligen världen är & hur mycket en människa orkar

Mitt i all sjukdom så renoverer vi vårat hus & bakar mycket =)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-01-20 - Roligt i stallet!
Ingen sovmorron imorse då de va dags för innebandy träning för Ludwig .. Medans så bakade jag semlor :) Sen efter vi fikat drog vi till stallet ... Hade en tjej som skulle rida Olle & de gick bra ,..

2013-01-19 - Helg


2013-01-17 - Kallelse hit och dit
Många tider blir de på sjukan & kallelserna dyker upp var o varannan dag i brevlådan ... Idag fick vi ett efterlängtat brev .. På torsdag e de dags att fara o förhoppningsvis få med oss skena & nya..

2013-01-16 - Burr
Att sova med sockar på vintern e ett måste annars har jag isbitar till fossingar innan jag hunnit somna ! Ett onödigt fakta ;)

2013-01-16 - Huset städat
Jag mår alltid lika bra efter jag städat .. Nu skiner de ett tag tills barnen kommer hem :)

2013-01-16 - Morron!
Gomorron ! Kunde somna innan elva igår .. De va bra !! Jobbigt ändå imorse !Idag behövde jag bara dra upp Ludwig för Anny åkte med Andreas .. Hon ska röntga ryggen idag då hon haft ont i en kota länge..

2013-01-15 - Mörkrädd
Just nu får jag bara rysningar .. Hur kan en människa , en mamma misshandla sitt spädbarn till döden ..det finaste man kan sätta till världen ... Trycka in ett handtag i huvudet... Hur kan såna..

2013-01-15 - Träning
På tal om semla så startade jag igår med nya tag o sluta äta gott hela tiden .. Blir skoj o se vågen på fredag igen! Då jag inte tar mig iväg på nå träning förutom springbandet hos mamma & pappa men..

2013-01-15 - Semla
Lilly sussar & jag väntar på att ha nåt att göra men idag så e jag lat o ligger i soffan i väntan på huset ska bli livat igen .. Ludwig har dock långdag men e han kommer hem så e de läxa innan..

2013-01-15 - Fsk & ihopplock
Blev lite för lite sömn inatt men jag vaknade iaf av klockan :) barnen lika sega som vanligt :)Nu har vi iaf skjutsat Theo på fsk & sedan åkte jag & Lilly till stallet för att plocka ihop lite saker..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se