Livet med bröderna P
Skriver mest om vardagen. Har tre pojkar mellan 6-2 år. Är bipolär själv och mittengrabben är explosiv-oflexibel och väntar fortsatt utredning. Välkomna in till oss.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-02-07 - Melodifestivalen 2015 Göteborg


2014-09-02 - Jisses va grejor det har hunnit hända på ett par..
19 juli var förra inlägget ifrån.Jag har verkligen inte haft tid alls för min älskade lilla blogg.Efter 5 veckors sommarjobb hade jag 3 dagar ledigt sen började jag ett långvik nere på skolan som..

2014-07-19 - Försöker göra så lite som möjligt
Men det går väl sådär kan jag känna.T är i sitt esse, kontrollbehovet är otroligt denna förmiddag. Så fort han inte ser eller anar mig så kom det "mamma??" Hjälper inte att jag säger att jag..

2014-07-14 - En typisk måndag
Det som kunde gå fel gick fel på jobbet, potatisen försökte jag steka ihjäl innan jag kom på att det nog funkade bättre om jag körde på full ånga och köttfärsrutorna såg mer ut som köttklumpar..

2014-07-12 - Om en bara kunde lyssna och förstå
Tack så jättemycket du person som igår på sommarfritids pratade med T om hur underbart roligt man kan ha på Valbobadet. Hur högt man kan hoppa från trampolinen, hur kul det är att hoppa från..

2014-05-19 - Jobbsökande och tandis


2014-05-17 - Sommarfeelings
Jag och Zedd har hängt på altan större delen av dan för trots att det blåste en aning idag så var det vindstilla och jätteskönt där nere.Tyr åkte till stugan med farfars men det var riktigt jobbigt..

2014-05-15 - Vad ska man skriva...
Nu har det blivit ett litet ofrivilligt uppehåll här för jag vet inte vad jag ska skriva.Har tusen miljoner tankar som bara snurrar i huvudet men jag vet inte hur mycket eller vad som jag ska tordas..

2014-05-11 - Så står den där i hyllan
Den där älskade boken som jag fick i födelsedagspresent en varm sommardag i slutet av 80-talet tror jag. Samma dag eller någon dag senare åkte vi till Gotland på semester. Undrar om det var den..

2014-05-11 - Grattis Österrike!
Inte helt oväntat så gick Österrikes Concita Wurst och vann Eurovison Song Contest 2014.Men Sanna kämpade jättebra och kom på en superfin 3: e plats, tyvärr efter countrydängan från Holland som varken..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se