Livet på Lövberga
Ytterligare ett barn tolv år efter det första??!! Många Tyckte vi var galna :) Speciellt som vi inte blivit yngre och då min sambo dessutom jobbar borta på plattform två eller tre veckor åt gången.. Men vi lever och frodas och på den här bloggen kan du läsa om vårt liv och leverne!! Välkommen in!!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (8 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-06-26 - Sydafrikaresan... Del 1
Jag lovade att berätta om resan.... och det var ganska längesen nu! Har börjat flera gånger, men har endera inte blivit klar eller tillräckligt nöjd för vilja att publicera. För hur ska jag kunna..

2014-04-04 - Ett livstecken!
Jodå, jag lever!! Det har varit en intensiv början på 2014: Ett kvartal har redan passerat och jag fattar inte vart månaderna tar vägen!!! Nya jobbet tar tid, det skulle få ta tid till en början, och..

2014-01-20 - Svårt att vara positiv....
Sambon ringde hem ikväll...... och jag var på uselt humör.... Sorgligt medveten om detta, så insåg jag också att jag kunde fortsätta på den banan, eller göra något åt det!Det ÄR svårt att vara positiv..

2014-01-19 - Reklamation
Undrar vart jag ska vända mig om jag skulle vilja reklamera den här helgen?! Den blev absolut inte som jag hade tänkt mig, så jag skulle gärna vilja ha en annan helg ;-)Jag borde ju vara van.... att..

2014-01-14 - Då får vi backa och ta nya tag!!!
Idag har jag gjort något som jag förmodligen aldrig får göra igen: Tagit ett kontoutdrag och får se på den lilla lappen att saldot är sexsiffrigt......Har banken gjort fel, kanske ni tänker?! Har de..

2013-12-19 - Åter på Lövberga
Hemma igen, fylld av tacksamhet....Tacksam att allt gått otroligt bra. Visst, han har en kraftig hjärnskakning och minnet sviker fortfarande. Har dålig koll på vad som hänt tiden före olyckan och av..

2013-12-18 - Mardrömmen....
Ikväll har jag fått uppleva en mardröm på riktigt och jag befinner mig fortfarande i den...Skulle ringa och kolla vart Alvin tagit vägen och nån svarar;  Jens på ambulansen. Kul skämt tyckte jag..

2013-12-15 - Tänk om.... tänkte jag....
Och jag hann tänka det alltför många gånger.....Jag vet att min inlägg lyst med sin frånvaro och att jag varit eländigt dålig på att höra av mig till min vänner på slutet. Visst beror det till stor..

2013-11-08 - Jag måste få berätta...
.....lite kort om livet på en pinne just nu:Är lycklig över mitt nya jobb! Det är låååånga dagar just nu, men det blir ju bättre bara jag kommer in i det! Jag har roligt varje dag och jag får träffa..

2013-10-12 - Syskonkärlek!
På riktigt alltså och inte den varianten då de är i luven på varandra! Den här morgonen har de fått härja friskt (läs "ganska fritt") och den mest uppskattade sysslan har tydligen varit att leta..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2019 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se