Livet ur elins perspektiv
Jag som skriver bloggen heter Elin och är 23 årig förskollärarstudent. Bor i Umeå med min sambo och hund. I April väntas vår efterlängtade skatt koma till oss.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-10-19 - Slutar nu
Skriver nog mitt sista inlägg på denna blogg nu. Jag har bestämt mig för att inte visa några bilder på lillan och inte häller skriva mer om henne nu när hon blivet äldre, och vad ska jag då skriva om?..

2012-10-16 - Sundsvall
Det bästa av allt var alla trevliga kompisar tyckte Zelda :)Lite raggig i pälsen men vad gör det när man är världens finaste hund!Underbart vackra Uno som stal en bit av hjärtat redan första gången vi..

2012-10-15 - Kök
Börjar husvandrimgen med köket. Det måste nog utses till mitt favorit rum i hela huset just nu. Det beror nog på att det är det enda rum som är helt färdigt ;)

2012-10-07 - (saknar titel)
Hallå.Internet är nu inkopplat i huset så jag blir kanske bättre på att uppdatera nu (men jag lovar inget ;)Huset börjar nu  ta form, ska ta lite bilder och visa upp imorgon. Peter är ledig hela..

2012-09-09 - (saknar titel)
Det blir lite dåligt med uppdateringar då vi inte fått internet till huset än. Sedan är vi ungefär lika trötta som Zelda är på bilden när dagen är gjord ;)

2012-09-09 - Matplats
Så här ser det ut där vi äter frukost ;) Nu ska bara gardiner och dukar upp så är köket klart :)

2012-08-28 - Det artar sig
Hej så här på kvällskvisten.Har just kommit in från en skön PW med Zelda. Vi har ju börjat med flaskan lite smått vilket ger mig lite mer frihet och kan hjälpa Peter lite med Zeldas kvällsbestyr...

2012-08-26 - Dalarö
Godmorgon.Här hemma har vi haft en lite orolig natt så vi ligger och drar oss lite här på morgonen. Dagen kommer att spenderas i huset med målarpenseln i högsta hugg. Idag ska tapeten upp i..

2012-08-25 - Dopet
Claras dop höll till i den kyrka som jag växt upp i ute i Holmsund. Finaste Ida var fadder och läste en jätte fin dikt. Lillan var jätte trött och sov igenom hela dopakten :)Vi är så nöjda med..

2012-08-23 - (saknar titel)
Efter en skön förmiddagsvila beger vi oss nu till huset. Självklart är snickarbyxorna på så lillan kan göra rätt för sig ;)Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se