Livets Små & Stora
En blogg om livets små och stora ögonblick. Jag är stolt mamma till två småtassar, Emma-05 och Daniel-08.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-05-17 - Hipp hipp hurra!
Idag har vi varit inne i stan och gått "17 mai-tåg". Tåget startar från Kungsträdgården och går helt bort till Skansen. Det är en ganska bra bit att gå och det känns i benen nu kan jag lova.Barnen var..

2012-04-02 - Påsk-förberedelser
I helgen har vi gjort påskpynt och dekorerat påskriset. Jag köpte ett set på Panduro med vita fåglar i bur som Emma gjorde nästan helt själv. De hänger i riset ihop med glaskulor som har..

2012-03-23 - Happy Weekend
Så var det helg igen. Dagarna bara flyger förbi och det känns som att man har gått på autopilot hela veckan. Ska passa på att njuta den här helgen extra mycket eftersom förra spenderades..

2012-03-11 - Hello Spring
Det var ett tag sen mitt sista inlägg nu. Jag har inte planer om att det ska vara så länge mellan varje gång det är lite liv här, men nu som det blir ljusare och ljusare så kommer inspirationen och..

2012-01-08 - Sju
Idag för sju år sen blev jag mamma för första gång. Idag blev Emma 7 år. Vi började dagen med att förbereda till hennes party med att duka på bordet, laga muffins och fixa godispåsar. I två..

2011-12-26 - Merry Christmas
Julen i år har varit riktigt speciell. Det är första julen vi firar i det nya huset i Sverige. Jag ÄLSKAR julen, men i år har julstämmningen på något sätt uteblivit... Det har nog lite med att göra..

2011-11-16 - Julkort
I helgen var jag och barnen ute en sväng i skogen med kameran. Det var ganska kallt men barnen hade jätteroligt och det blev många bra kort. Så nu har jag årets julkort klara också.

2011-11-07 - Tre
Förra veckan fyllde Daniel 3 år och i går firade vi det tillsammans med den närmaste familjen. Det sista året har gått så fort och han har utvecklats så otroligt mycket. För ett år sedan sa han inte..

2011-08-31 - A New Beginning
För en vecka sen började en ny epok. En epok har också kommit till sitt slut. Emma har börjat på skolan. Inget mer dagis. Jag kan inte förstå vart den lilla tjejen har blivit av... Det  är mycket..

2011-08-21 - Forever
Igår gifte sig våra goda vänner Linn & Thomas. Linn har jag känt sen barnsben och hon är en av mina bästa vänner. Thomas har jag lärt känna på senare år. De är så underbara och igår var en sån..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se