Lovis - 19 år och gravid
Jag bloggar om mig och mitt liv. Just nu handdlar mitt liv mycket om graviditeten och hur det är att vara sambo uppe i huvudstaden (samt hur man lär sig den staden), men även om matlagning, hälsa och motion, inredningstips och mycket annat :) en varm blogg där jag alltid skriver ifrån hjärtat utan att vara rädd för omgivningens kommentarer.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-12-03 - » Synskadad var det här «
Ja, eller något sånt måste det väl kallas, när man fått veta att den migränliknande huvudvärken, att ögonen inte hänger med när jag läser, "kletar ihop sig", blir suddiga och att Ian blir suddig när..

2015-12-01 - » MAMMA «
Joline säger MAMMA OCH PAPPA, aaaaaah! Vad hände med vår bebis?!?!? Stoppa tiden, någon! - Läs hela inlägget här

2015-12-01 - » Frukostinspiration «
Mmmumma, gjorde en riktigt god smoothie till frukost imorse! Till det kokade jag ett ägg, som är köpt från vår granngård och självklart KAFFE :) Ingen morgongas utan kaffe i starten! Smoothien är..

2015-11-30 - » Hjärtegott «
Ur alla dess synvinklar. NEJ, jag är inte sockerberoende, vem tusan har tutat i dig det? Jag bara...tycker det är kul och baka ... och kanske smaka lite ibland. Klart man måste smaka på sina..

2015-11-30 - » Orientalisk matta «
När jag var liten, var dessa mattor så otroligt APFULA i mina ögon. Usch, jag kunde inte förstå för mitt liv hur tusan man kunde ha en sådan matta i sitt hus. Konstigt det där...hur ögonen bara kan..

2015-11-29 - » 1:a advent «
Sitter och myser för mig själv, efter att lillan somnat och jag lyckats riva i rätt kartong bland alla 60 nere i källaren, för att bara hitta julstjärnorna! YES! Nu ska jag bara hitta den där andra..

2015-11-29 - » Ensam hemma «
Jaha, jaa, då har jag avklarat det också. Sovit själv, i mitt stooora hus, alldeles själv (eller ja, med Joline också) i TVÅ nätter. Det trodde jag aldrig om mig själv! HA! Värst vad vuxenpoäng jag..

2015-11-28 - » Grötfrukost «
Efter en god banangrötfrukost, tycker Joline det är väldigt gott med vatten! Jag sitter och tittar på mitt flickebarn medan hon dricker och konstaterar att hon måste vara den finaste flickan i..

2015-11-28 - » Julkänslor «
Jag har extremt starka julkänslor, detta år. Men eftersom ingenting är klart, kan jag inte börja julpyssla någonstans och göra adventsmysigt! Det gör fasen ont i mig! Julen är den mysigaste tiden på..

2015-11-27 - » Äntligen «
Äntligen har golvsliparna kommit hit och slipat upp golven igen! Nu blir det till att inhandla färg och måla skiten själv! Tur man har en "pappa" som är snickare och vet om de bästa materialen för att..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se