majamyra | tired parents and happy kids lives here
Mitt i uppförsbacken i byn bor vi med två kids. Vår katt poppar upp här ibland också.
Jag ska försöka göra det fängslande, och sammanfattningen är en livsstilsblogg med fokus på det jag för stunden brinner för mest. Men min största hobby är foto och min följeslagare heter Canon EOS 650D. Tecknar försöker jag få tid till mellan arbetsliv, familjeliv och annat.
Skriver även om LKG-spalt som min dotter föddes med 2002.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-11 - Fågelliv i Stockholm
Förrförra helgen, innan påsk, var vi ju faktiskt iväg till syrran och Eric i Stockholm. Fick träffa systersonen också, gud vad ungarna växer. Det var en jättemysig helg som alltid. God middag med..

2021-04-05 - Avslutningsbukett
Avslutningsbukett, numera utblommad. För snart tre veckor sedan sa jag hejdå till mina arbetskamrater på medicinkliniken. Efter nästan 16 år lämnar jag akutverksamheten, och provar på en annan..

2021-04-05 - Hängstol
Hängstol, kanske den mest avslappnande produkten. Tillverkad med kärlek och omsorg i Sydamerika. Den här enkelhängstolen från Colombia är handgjord och Fairtrade-märkt. Tyget är tillverkat i 70%..

2021-03-24 - Hemtrevligt
Hemtrevligt första intryck. Det första intrycket av ett hem är alltid dess entré och ytterdörr. Vi vill alla att våra gäster ska känna sig välkomna från första stund och få en bra känsla när de hälsar..

2021-03-22 - Brela och Punta Rata
Brela beach, eller Punta Rata heter den fantastiska stranden som vi passade på att besöka under vår Kroatien-resa! Punta Rata är en av de tio vackraste stränderna i världen med storslagen natur nära..

2021-03-20 - Nattkläder från Hunkemöller
Nattkläder i skönaste kvalitet. Hur nöjd blev jag efter att ha provat det jag beställde från Hunkemöller? Väldigt nöjd kan jag säga. Det är nog första gången jag beställer därifrån, och det var ju..

2021-03-19 - Racketsporter


2021-02-28 - Slipa bänkskivor
Slipa bänkskivor, kräver bra planering. Vårt kök har renoverats ett par gånger om. Det är kul med förändring, men för mig har det varit blandade känslor. Det är svårt att se slutresultatet tycker jag,..

2021-02-24 - Makarska
Makarska, vilken fantastisk plats, som vi tyvärr bara hann uppleva en kväll/natt. Det var ju så att vi missade färjan som skulle gå från Sumartin till Makarska. I väntan på nästa färja fick vi strosa..

2021-02-16 - Gjuten betong
Gjuten betong, design som jag gillar! Lets rock 2021! Tänk att jag kan ha turen att vinna någonting. Ibland ser jag något som jag bara känner, den vill jag ha! Så var det med den här handen gjuten i..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se